Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

12 Ocak 2012 Perşembe

Trençkot Dikmek istiyorum..!

herkese merhaba,
yağmurlu,iç kapatıcı günler İstanbul'u esiri altına aldı maaalesef..!Dün ıslak mı ıslak bir gün geçirdim,şimdilik hastalık belirtisi yok :))Ama kar yağmasını istiyorum yaa...Kartopu oynamayı özledim..Siz?
Bu sezon için kaban dikimini bırakmış bulunuyorum:)belli de olmas ama bundan sonra bende ünlü modacılar gibi yazın kış sezonunu,kışında bahar sezonunu dikicem kendim için:)Bu vesile ile baharın vazgeçilmezlerinden olan trençkot modellerine bakmaya başlamıştım.Ama beğenemiyorum desem yeridir.burda dergisindeki herşeyi dikmişim gibi geliyor:)Ama yinede ilk olarak  yine burda dergisinin 09/2010 sayısındaki


bu modeli dikmeye karar verdim.Soldakinin rengi daha çok hoşuma gitti.Sağdaki renkte ve lacivert trençkotum var zati..bu renk içindeki renklere de çok uyumlu :) Sizce ?


Buda dikişten anlayanlar için teknik çizimi..Ben model seçerken genelde teknik çizimlerine bakarım.Az çok nasıl dikileceğini burdan anlar sonra da nasıl duruyormul diye model fotosuna bakarım..Ayrıca Her ay aldığım burda dergilerinin anahtar sayfasını(teknik çizimlerin olduğu toplu sayfa) fotokopi çekip dosyaya koyarım.Model seçmek istediğimde tek tek burda dergilerini açıp bakmaktansa bu dosyadan bakar modelimi seçer,tarihlerine göre dizilmiş dergilerimin arasından beğendiğim modelin dergisini alırım..Bu şekil olunca hem dergiler yıpranmıyor,hemde tek tek dergi bakmaya gerek kalmıyor...Eğer böyle bir arşiviniz varsa bu şekil kullanın derim..
Kumaş seçimimi yaptıktan sonra başlıcam inşl dikmeye,gerçi bu hafta elimdeki işleri bitirmeyi düşünüyorum...Hepinize gökkuşağı renginde günler diliyorum:))renkliiiiii renkliiii:)
Bu arada nette gezerken beğendiğiniz trenç modelleri varsa,enteresan flan banadaaaa söylermisiniz?:))

4 yorum:

  1. ben bu modeli dikmiştim okadar büyük olduku anlatamam en küçük bedenini çıkarmama rağmen tabi daha sonra bişekilde kumaşımı israf etmedim başka bi model yaptım blogumda görmüşsündür belinde fiyonklu kemer olan.dikmeden muhakkak ölçülerini kontrol et kalıbın.yeni model bende arıyorum bir kaçtane beğendim ama vermem::)))

    YanıtlaSil
  2. ya ama yaaaaaa bende istiyom:)modellerden...bu arada arkadaki açıklıktan dolayımı büyük oldu ki acep?ölçü kontrolu yapıyorum ama yinede bakarım cnm sağol...

    YanıtlaSil
  3. sanırım ondan çok kötü durdu içinde kayboldum o sorun değilde yaptığını sökmek varya insan sinir oluyo işte oan:::((( model içinde japonstyl ternçkotlara bakabilirsin

    YanıtlaSil
  4. evet yaaa o yüzden kalıpta ölçü kontrolunu yapıp bedenine uydurarak çalışınca provaya bile gerek kalmıyor çoğu şeyde:))ama sonucu görünce o da süper oluyor:))ben bakıyom onlara hep ama çok değişik birşeyler bakıyorum...neyse şimdilik bunu bi, deniyim..!:)

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...