Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

15 Ocak 2012 Pazar

ahşap boyama cicilerim:)

Selam millet,
Karla aranız nasıl?gerçi erime safhasına geldi ama dün gerçekten süperdi..Pamuk taneleri gibi yağdı:))ama telimin şarjı bitmişti malum elektriklerde kesikti çekemedim:)neyse başka sefere diyerek konuma geçiyim diyorum..

Malum ben dikişten vazgeçemiyorum ama 3 sene önce ahşap boyamaya da gitmiştim..Gitmemin sebebi ise aslında çoook sevdiğim resmi bari işe yarayacak birşeylerin üzerine çizmekti tabiki...Kurs boyunca genel olarak bir çok şey yaptım tabiki..mücevher kutuları,ekmek sepetleri,sehpalar,askılar,poşet kutuları flan derken baya bişe olmuştu..Ama sergi çalışması için ise bir çocuk odası takımı yapmıştım..Eşim mobilyacı olduğu için minik masa ve sandalyeleri kendimiz yaptık..bende boyadım:))diğerlerini de ahşap mlz satan yerlerde bulmanız mümkün..Ama belirtmeliyim ki çok masraflı bir hobi:))bir çoğunu hediye verdim ama elimde o zamandan fotolara bi bakalım:)


Bu çerçeve yaptığım 2.yada 3.üründür. hala kullanmaktayım evimde..aynalı tabiki:))


Buda dış kapımda asılı olan gazetelik..Kapıcımız her sabah haşır neşir oluyor kendisiyle:))


Bu sehpayı da kayınvalideme yaptım,altında gazeteliği de var..Bide ona ekmek sepeti yapmıştım ama re smiyok:)




Bu minik sandalyeler de sergi için hazırlama aşamasındayken:))aslında bir parçayla başlamışken kocaman bir takım oldu yani..Konusu ise belli,hepsini değişik bir ayıcık figürü ile yaptım.


buda minik masanın üzerindeki ayıcık:)Normalde ahşap boyama yapanlar bilir,yada sağdan soldan duyanlar bunların peçete yada resim yapıştırmaları sanıyorlar..Ama değil..!BEN BUNLARI KENDİM ÇİZİP YAPTIM..PEÇETE DEĞİL..!ayı figüründe bolca kıl yapımı olduğu için taslağını çizip içini boyama yapamıyorsun malesef..Tamamen kendi göz zevkime göre..O yüzdende hepsinde farklı bir ayı figürü var zaten:)


bu çöp kovası..




Gördüğüz gibi askılığı ve abajuru da var..yalnız abajuru o zman arkadaşım çok beğenince ona vermiştim...



Bu da şımarık tepsi:))neden şımarık?çünkü yatakta kahvaltı keyfi için dizayn edilmiş bir ürün..Ayaklarını açınca sehpa gibi,kapatınca normal tepsi olarak kullanılmakta..İnsanın kendi emeği olunca kullanmasıda o kadar zor oluyor:)ben 2 kere flan kullandım..öle duruyor bir köşede işte..!
Şimdi toplu bakınca bir çoğunu vermiş olsamda baya bişe yapmışım:)))Resimler kötü biliyorum ama kullanmadıklarım hariç diğerleri özenle paketlenmiş saklanmaktalar depoda...O yüzden tekrar çekmedim..Neyse ahşap boyama yapanlar ya da yapmak isteyenler için bir örnek olur diye yayınlıyorum zaten:)
Umarım beğenilmiştir...
Booool karlı günler:))

8 yorum:

  1. Waoovv bayıldım ya şahaneler gerçekten.İnsan yetenekli olunca böyle oluyor işte =)

    YanıtlaSil
  2. Lisedeyken biz de tepsi boyardık :)

    YanıtlaSil
  3. su perisi:teşekkür ederim cnm

    YanıtlaSil
  4. biz boyamadık yaaaaaa...ilk okulda iş eğitiminde hatırladığım iki şey var biri çim adam biride makrome ipinden çanta:))

    YanıtlaSil
  5. Serap, üretken insanlar hepten üretken oluyorlar galiba :D Maşallah 10 parmağında 10 marifet. Çok güzel bir hobi, ortaya çıkardıkların da çok güzel. Keşke herşeyin hazırı bu kadar kolay bulunmasaydı da hepimiz bir şeyler üretseydik...Tadı da değeri de başka olur bunların.

    YanıtlaSil
  6. minecim bence zaten tüketmekten çok üretici bir yapısı olan kişilerin,bu işlere girince ordan burdan derken herşeye bulaşıyor az da olsa:))Dediğin gibi hazırlar çoook ama bana çok klişe geliyor.Ben yapılan bir şeyin kişiye özel olmasını daha çok sevdiğim için her alanda birşeyler yapmaya çalışıyorum kendime...malum kıldı tüydü derken hazırların herkese hitap etmediği edemediği bir zamandayız..O yüzden bence bütün bayanların dikiş olsun,boyama olsun herhangi bir sanat dalında kendilerine ait birşeyler yapmaya çalışması gerek diye düşünüyorum.Çok konuştum :pp

    YanıtlaSil
  7. bence hepsi cok guzel, ne guzel bir cok hobin var .üretmek mutlu ediyor cunku, sevgiler

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...