Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

21 Eylül 2012 Cuma

Gucci 2013 yaz koleksiyonu..Rengarenk ve harika..!

merhaba,
Biz kışa giriyoruz adamlar 2012-2013 ilkbahar- yaz defilelerini yayınlıyorlar.EE bu işler böyle ünlü tasarımcılar mecbur 1 sene önceden gitmeye:)gerçi modayı onlar mı belirliyor bu konu tartışılır ama gelecek senenin moda renkleri,kesimlerine aşinalık sağlandığından, yaz gelipte  aldığımızda yadırgamıyoruz birçok şeyi.yani örnek verirsek bu yaz o kadar desenli şeyler giydik ki..Çoğu bir zamanlar nenemin çarığına benziyor dediğimiz şeylerdi.Ama alıştı gözümüz ve aldık,diktik,giydik.Sanırım seneye yorulan gözlerimiz dinlenicek..
Bu kadar konuşmanın ardından gelelim Gucci 2013 yaz koleksiyonuna..Açıkcası epey uzun zamandır yayınladıklarımdanda anlıyorsunuzdur.Neredeyse bütün tasarımcılar tesettüre rahatlıkla çevrilecek tasarımlar yapıyor.Bende bu koleksiyona renkleri ve tasarımlarıyla BAYILDIM..!o kadar model oluştuki kafamda sormayın:)Kumaşlar aaahh o kumaşlar elimde olsaaaaaa..!


Genel olarak düz kesimlere volanlarla hareket katılmış bir koleksiyon olmuş.ama o volanların kumaşlara bu kadar yakışmasına ne demeli..



renkli aksesuar kullanımıyla düz bir elbisenin bir anda gösterişli bir hal alması sağlanmış..


 benim en beğendiklerim bu pantolon üstü bluzlar.Aslında bize göre tunik de diyebiliriz..Aslında arkaları dekoltesiz olan neredeyse yok.Yani bu kadarda kapalısını beklemeyelim ama bize önden görünüşü de yeter dimi:)


kalın manşetler,bol kesim ve kollarda büzgü 2 senedir (gerçi geçen yaz pek yoktu)içimizde.bu koleksiyondada bolca kullanılmış..


Sadece bluzlar değil dış giyim trençkotlar,kabanlarda da bolca manşet ve büzgü kollar kullanılmakta.belde kemer hala favorii..ee bu kadar bol kesimlere kadının bedeni olduğundan 2 beden büyük görünür.Ama sıkı bir kemerle bunu da hallederiz demişler..



benim en sevdiğim dönem 60-70 ler den,biraz vintage,biraz retro karışımı bir koleksiyon.Sivri erkek yakalar da yerini almış.üstteki Gece mavisi pantolon ve üst tunik rahatlıkla kullanılabilir.


En sebdiğim parçalardan biride bu bebe mavisi üst ve pantolon oldu.Bu kadar uzun bacaklı olsam kesin bol paça pantolonlar vazgeçilmezim olurdu.Ama üst bluzu dikmeme kimse engel değil:)




Buda çiçekli modeller.bizde olsa elbiseyi vurgulamak için farklı bir fon kullanılır.Ama adamlar çiçeklerin içine koymuşlar.Acaba öle tasarım yaparız ki onlarca çiçeğin içinden bile farkedilir mi diyorlar:)


2013 yaz koleksiyonu bu şekilde.kıyafetleri incelerken ayakkabı ve çantalarına da göz atabilirsiniz.kombin şeklinde zaten.


Yaz koleksiyonlarından sonra birde 2012-2013 kış koleksiyonundan seçtiğim birkaç parça göstereyim.












Kısacası kıştan çok yaz koleksiyonu beni cezbetti.Yaz için olabilir ama kışa dikilecek birçok üründe kullanacağım kesin.Sizlerde beğendiyseniz yapın derim.

Kalın sağlıcakla canlar:)

Serap Büyük Yılmazer

6 yorum:

  1. merhaba serap hanım.yazıyı okurken sanal gardroba bakayım dedim ve aklıma acaba -bu kombin- sayfası sizden mi esinlendi diye düşündüm.keşke size ait olsaydı.bence fikirlerinizi iyi değerlendirin,kimse esinlenmeden!sizi ve başarılarınızı ilgiyle takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. bordo ayakkabıya bittim, bayıldım :)) harika

    YanıtlaSil
  3. Hakikaten o kumaşların mankenlerin teninde dans eder gibi duruşuna bayıldım :D Bu ne fantazik bir yorum oldu ya hu! Dikiş aşkı diyelim ;)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar srpbykylmzr.blogspot.com,

    Biz modaset.com moda e-ticaret sitesi olarak "Sosyal Destek" amaçlı 18 ünlü sanatçının kendileri için büyük anısı olan kostümlerini önemli bir toplumsal sorun olan aile içi şiddete dikkat çekmek amacıyla sitemizde satışa çıkardık. Kostümlerin satışından elde edilecek gelir, Hürriyet Aile İçi Şiddete Son Kampanyası kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veren Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanacak.

    Sizden ricamız bir moda bloğu olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesinde sizinde yer almanızdır. Yapmanız gereken tek şey bloğunuzda aşağıdaki metni en az bir kez yayınlamanız.

    size bir tek yorum yazarak ulaşabildim.

    İlginiz İçin şimdiden teşekkürler

    Modaset Ailesi

    Görsel:
    http://blog.modaset.com/wp-content/uploads/2012/05/kostumlerle_el_ele1.jpg


    Eklenecek Metin:

    Kostümleri görmek ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.


    18 ünlü sanatçının kendileri için büyük anısı olan kostümlerini önemli bir toplumsal sorun olan aile içi şiddete dikkat çekmek amacıyla "Kostümlerle El Ele" projesi adı altında satışa sunmaktadır. Kostümlerin satışından elde edilecek gelir, Hürriyet Aile İçi Şiddete Son Kampanyası kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veren Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanacak.

    Kim hangi özel kıyafetini bağışladı?

    Türkan Şoray, “Küskün Çiçek” ( 1979) filminde giydiği yeşil, ipek takım elbisesini,
    Huysuz Virjin, “Huysuz’la Görücü Usulu” programı için kendi diktiği kostümünü,
    Ebru Gündeş, Tv programı ve yeni albümünün ilk konserinde giydiği 5 kostümünü,
    Emel Sayın, “Devlerin Büyük Buluşması” projesinde giydiği mercan rengi tuvaletini,
    Sibel Can, Altın Kelebek 2011 Ödül Töreni ve 41. yaş gününde giydiği kostümünü,
    Hülya Avşar, konserlerinde giydiği 2 elbiseni,
    Nurgül Yeşilçay, 2008 Altın Portakal ödül töreninde giydiği kıyafetini,
    Meyra, son albümünün kapak fotoğrafında üzerinde olan kostümünü



    YanıtlaSil
  5. Herzamanki gibi Gene ÇOOOOOK ŞIIIKKKKKKK.

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...