Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

17 Eylül 2012 Pazartesi

Sonbaharın vazgeçilmezi Trençkot lar...!

merhaba
uzuuun uzun aralar vererekte olsa yeni bir yazı yazma zamanı gelmiş:)aslında dün çoook güzel bir kahvaltı programımız vardı.ama fotolar bende olmadığından diğer arkadaşların yayınlarını beklicem ve eğer foto gönderirlerse bende yazımı yazıcam:)
Biz şimdilik sonbaharı yavaş yavaş hissetmeye başladığımız şu günlerin en sevdiğim kıyafeti olan trenç lere bir bakalım.Trençkot benim için gerçekten çok kullanışlı bir ürün.Eminim sizler içinde öyledir.netten bir çok model görmüşsünüzdür elbet ama ben burbery markasının trençlerine yer vericem şimdilik.


Dikiş bilenler hemen detaylara takılmıştır dimi:))Kesim olarak oldukça beğendim.Tabii bu bir kaban ama trenç kumaşlarıyla trençkota çevirmek mümkün..


                            Düğmeler ve arkasındaki bantta farklı bir hava katmış..


Ben belindeki kemeri buna uygun bulmadım.ama dikkatinizi çekerim ki bu sonbahar-kış sezonunda yakalarda kürkleri oldukça kullanıcaz.Tabiki gerçek olanları değil aslaaaaaaa..!


2.olarak dantelin 2 senedir esiri altındayız malum.Bu elbiseler,ayakkabılar,çantalar derken dış giyime de bulaştı.Dantelin kullanımı ve türü çok önemli bu noktada.Çünkü saçma sapan türdekiler gerçekten çok kötü duruyor.İpekyol da da bir trençkotta yakın bir uygulama vardı.Ama burbery nın  bu trençkotu gerçekten dantelin hakkını vermiş.Koton dantel günlük hayatta kullanılabilen bir tür olduğu için abartı durmuyor.


dediğim gibi renk ve tür güzel olduğunda ortaya güzel şeyler çıkıyor.Aslında bu şekil birşey yapabilirim kendime ama bu tarz dantelleri yani bu modelini henüz bulamadım.


Buda klasik trençkot modeli olmasına rağmen etek ucuna uygulanan renk kartelasıyla farklı bir tasarıma dönüşmüş.


Hem sonbahar renklerinin soğuk görüntüsüne istediğiniz canlılığı katabilirsiniz.


İste kürk yakalar moda dedim ya buda güzel bir uygulaması..Dikiş bilenler hemen kendilerine diksinler derim.Ama bilmeyenler ya hazır giyim ya da diktirebilirler.

Kalın sağlıcakla..

6 yorum:

  1. hepsi süperde benim aklım en son mankenin elindeki çantada kaldı ne güzel bişi o öle...keşke benim olsa :)))))))))))))ama ne doğumgünüm ne evlilik yıldönümü :))))))))) hahahaa

    YanıtlaSil
  2. en üsttekine bayıldığımı söylemeden geçemicem =)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi cok guzel! bayildim:) Belli ki trenckotlarin ustune kemerde moda :) Kiminin kusagi cikiyor ya onu cikarip istedigimiz kemerle farkli bir gørunumde olusturabiliriz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet artık kemer vazgeçilmez bir parça oldu kıyafetlerde:)

      Sil
  4. Dantelli olan çok güzelmiş gerçekten

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...