Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

18 Nisan 2012 Çarşamba

Kloş etek kampanyasını başlattım:)Kumaş seçenekleri bu yazımda..

merhaba,
Güzel bir haberim var.Malum buradaki kloş eteklerim çok isteniyor.Düşündüm ve bu konuda isteyenler için güzel bir çözüm bulmalıyım dedim.O yüzden kumaşçıma gittim,başının etini yedim.O kadar kumaş alıyorum ,o kadar para veriyorum yap bi güzellik dedim..Saolsun az da olsa yaptı:)kloş etek dikmeyi çok seviyorum.Ve her yeni kumaş ve renkte daha farklı birşey çıkıyor ortaya..O yüzden gelen maillere de tek tek cevap vermektense bir kampanya yapıyım dedim.


Kumaşımız ipek krep.Kloş eteğin her mevsim kullanılmasına en uygun kumaş budur.Hem gündüz,hem gece kullanılabilir bir kumaş.Ve belirtmeliyim en kalitesi..Zaten ben kalitesiz kumaştan yapmıyorum.Ama bu kumaş yeni sezondan.Metresi 20 tl den başlıyor normalde..Eeee bilindiği üzere uzun kloş eteğe en az 3 metre gidiyor.2.5 metrede astar gidiyor.

Bu kumaşlardan  seçtiğiniz herhangi  bir renkte kloş etek diktirmek istediğinizde
KUMAŞ+ASTAR+DİKİM FİYATI DAHİL 100 TL ye dikiyorum.kargo alıcıya aittir.Böylelikle kloş etek fiyatı soranlara cevap vermiş oluyorum.

Kumaş için içim rahat.Çünkü çok harika bir duruşu var.Buradaki mint yeşili etekte bu kumaştan bakabilirsiniz..



Yapmanız gereken eğer etek diktirmek istiyorsanız,istediğiniz rengin fotosuyla birlikte,bel ve etek boyu ölçünüzü de belirterek s.bykylmzr@hotmail.com adresine mail atmanız.yada facebook sayfasının msj bölümünden iletişime geçebilirsiniz..
Kloş etekler provasız olduğu için heryere gönderebilirim.
şimdilik sadece etek siparişi alıyorum.Çünkü diğerleri  için prova gerekli..
kalın sağlıcakla...

6 yorum:

  1. Selamlar,
    bu posta ile insanlarin kafasinda bir klos etek izlenimi birakabilmek icin bence en azindan dikdikleirnizden bir klos etek fotografi da eklerseniz daha iyi olur... :)

    YanıtlaSil
  2. blogumun sağ tarafındaki resimlerde,ayrıca postun içerisindeki yazıda mint yeşili etek te link bağlantısı var canım..ordan bakabilirsin:)

    YanıtlaSil
  3. ben etek degılde kumaş ıstesem acaba yollayabılırmısın canım? fuşya pembe ve mor istiyorum. kloş degıl normal belden korsajlı duz bı etek olck. kac mtre kumas gıder ?

    YanıtlaSil
  4. Dikimle kumaş dahi bana pahalı geldi.Ben de diişle ilgileniyorum.Satacak olsam fiyatı bu kadar yüksek tutmazdım.şimdi piyasada 50 liaya etek elınabiliyor.hesaplarıma göre bundan daha uygun fiyata mal oluyor etek.%50 kar koyamazdım ben.İyi satışlar size :D

    YanıtlaSil
  5. Etek için 100 lira çooooooook pahalı degil mi :) piyasada 50 tl geneldede :)

    YanıtlaSil
  6. ama kloş etege çok gidiyormş kumaş.özür dilerim :)

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...