Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

30 Haziran 2014 Pazartesi

Elbise Kalıbı Nasıl Çıkartılır?Seby Fashion "Dikiş Okulu"

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hepimiz için, mübarek ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.Geçenlerde instagram hesabımda paylaştığım bir projemden bahsetmek istiyorum.Gelen mail ve mesajları göz önüne alarak "DİKİŞ OKULU" bölümü oluşturmuş bulunmaktayım.Bu bölümde ayda 1 yada 2 ürünü kalıp çıkarma aşamasından,dikimine kadar birlikte yapıcaz inşallah.Ben dergiden bir model belirleyip sizinle paylaşıcam ve hazırlık aşamalarını sizlere bildiricem.Sizlerde bu süre zarfında hazırlıklarınızı yapıcaksınız.Anlık video ve resimli anlatımlarla birlikte dikeceğiz.
İlk proje;


bu elbise oldu.Yaz için hem rahat,hem kullanışlı bir model.Birkaç gün önce instagram hesabımdan gerekli malzemeleri verdim ve bugünde kalıbını videolu olarak anlattım.Eğer kaçırdıysanız sizde aşağıaki videodan kalıp çıkarma aşamalarını izleyip,dikim aşamasına yetişebilirsiniz:)



Dilerseniz anlık bilgilere ;instagram hesabımdan ,facebook sayfamdan ulaşabilirsiniz.Takipte kalın:)
Kalın Sağlıcakla
Sevgiler
Serap Büyük Yılmazer

7 yorum:

  1. Hemencecik geliyorum instagrama :)

    YanıtlaSil
  2. Harika daha yeni keşfettim sitenizi bende bu dergi değil de burda dergileri var.. Şimdilik bu çalışmanızı kaçırmış olsamda yeni başlayan projenize katılmak için can atıyorum.

    Zeynep USTA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep hanim Merhaba elinizdeki fazla dikiş dergileri varsa bana satmak isterseniz alabilirim

      Sil
  3. Creazion Elişi Patronlu Dikiş dergisinin son sayısının kalıbında baskı hatası var. Ben aldım ve kalıp çıkaramadım. Yayıncıya mail gönderdim. Aradılar telefonla. Gerçekten matbaada basım hatası olmuş. Ve hatayı farkedip arayanlara hatasız baskıyı gönderiyorlarmis. Bana bugün (aradıktan 1 gün sonra) yeni kalıp geldi. Eğer sorun yaşayan varsa siz de arayıp bildirin arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  4. Creazion Elişi Patronlu Dikiş dergisinin son sayısının kalıbında baskı hatası var. Ben aldım ve kalıp çıkaramadım. Yayıncıya mail gönderdim. Aradılar telefonla. Gerçekten matbaada basım hatası olmuş. Ve hatayı farkedip arayanlara hatasız baskıyı gönderiyorlarmis. Bana bugün (aradıktan 1 gün sonra) yeni kalıp geldi. Eğer sorun yaşayan varsa siz de arayıp bildirin arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben sizi sessizce takip edenlerdenim. Sayfanızı çok faydalı buluyorum. Sizden rica etsem acaba birgün robalı elbise kalıbı çıkarmayı ve dikiş aşamalarıyla birlikte gösterebilir misiniz? Almanyada yaşıyorum artık robalı elbise giymeye karar verdim ama burada bulmal inanın çok zor. Bu yüzden kendim dikmeye karar verdim. Eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım. Allah'a emanet olun.. Ayşe

    YanıtlaSil
  6. selam herkeze ben de dikis alaninda yeniyim. Kalip cikarabilecegimiz bu dergileri nerden satin ala bilirim?

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...