Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

6 Aralık 2013 Cuma

Fuşya Pelerin (Omuzları zımba detaylı)

Merhaba,
Keyifler nasıl arkadaşlar? Karla aranız nasıl bakalım:)) Ben sezonun ilk gribini atlattım bugün çok şükür.Soğuk havaları kat kat giyinildiği için sevmezdim,ama artık soğuk havalarda içimizi ısıtan kabanların yanında pelerinler de kurtarıcı oldu.Birazda kasvetli havalara renk gelsin derseniz renklileri bir harika oluyor.Ayrıca beden sorunu olmadan 7 den 70 e giyilebiliyor.



İşte o canlı renklerden biri de fuşya:) üstüne birde omuzlarında zımba detayı ekleyince başka bir tarza bürünüyor.


Zımbalı yada sade veya başka aksesuarlarla olsun pelerin yine bu kışın vazgeçilmezleri arasında...stil önerisi olarak da sizlere yine bu sene çokca göreceğimiz uzun  yada kısa deri eldivenleri önerebilirim.gündüz yada gece oldukça şık görüntü sağlarken,soğuktanda bizleri koruyor.Hatta artık her mağazada satılan atkı yerine,yaka kürkleride pelerininizin aksesuarı olarak kullanabilirsiniz.Sadece pelerinde değil,trikolarınızın yakasında da oldukça havalı durur.Böylece boğazlar koruma altında:))







İşte bu resimde pelerinin giyilmiş hali.ben özel kıyafetlerin insanın ruh halini yansıttığını düşünürüm.yani bu pelerinin sahibesine bu kadar yakışması da o renkli kişiliğinden.çok güzel taşımış maşallah:)


Kalın sağlıcakla
Serap Büyük Yılmazer

3 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. kalıp nedir acaba?

    YanıtlaSil
  2. merhaba cok begendim bende dikmek istyrum pelerin fakat kac metre kumastan oluyor.. kalip nedr yardmci olursanz cok sevnrim .. pelerin hic dikmedim elimdeki kumaslari degerlendirmek istiyorum

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...