Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Bayram kombini-salaş tunik-yakalık..!

merhabaaaa,
sizlere kocaman merhaba diyorum.Umarım bu enerjide devam edebilirim tabii:)ramazan bayramınıda hayırlısıyla bitirdik çok şükür.Ben bayramda yine kaçamak yaptım.Ama bu sefer kuzenlerim ve kardeşlerimle:)Karasuya gittik malum bizim mekan.Eğlendik.Dinlendik diyemiyorum çünkü çok geç yatıp erken kalkmak birde deniz insanı çok yoruyor gerçekten.Neyse ki ortam güzelde insanın enerjisi düşmüyor.
Bayramın 1.günü  facebook sayfamda bayram kombinimin azıcık ucundan paylaşmıştım.



Aslında bu yazımdaki  yakalıkların nasıl kullanıldığını soranlara örnek olsun diye yayınlamıştım.Ama üzerimdeki salaş tunik merak edenlerde oldu..Normalde pek yayınlamasam da şimdi paylaşıyorum sizlerle.


Aslında ilk bu yazımdaki pelerin olarak denemiştim bunu.Sonra birkaç şekilde denedim.Ama en son arife günü baktım birşey yapmamışım kendime dedim yine pelerin yapıyım.Ama pelerin daha çok yazlık mekan giysisi gibi oluyordu.Bu seferde kol altına kadar dikip deniyim dedim.Ortaya salaş tunik çıktı.bisiklet yaka ve eşarp taktığım için yakalıkları kullanmak ayrı bir hava veriyor.


Renginden dolayı oldukça dikkat çekici oldu.Herkes çok güzel dedi flan dedi ama başıma gelene bakın ki pantolonum öğlen bacak kısmından aşağı bir yırtıldıki sormayın:)Allahtan tunik bol ve uzundu görünmedi.Tabii oturdukça daha çok yırtılıyordu.O yüzden bayram günü açık avm aramaya başladık eşimle:)Neyseki bulduk bende bu resimlerden sonra alabildim pantalonumu:)Nazar dedik.gerçi bu aralar gerçekten birşeyler var inanıyorum.Karasuda evde resmen 6 'lı çay tabağı takımı kırarak bitirdik.ben 2 tane,kuzenlerim 2 tane,kardeşlerim 2 tane derken..bitti:)nazar çıkıyor diyoruz çünkü hiç alakasız dururken düşüp kırılıyor yani..
MAşallah 'ın bu kadar önemli olduğunu bilmezdim.Ama gerçekten önemliymiş.Güzellik flan diye değil yani..Biz genelde çok güzel bulduğumuz bebeklere,insanlara maşallah deriz.Ama beğendiğimiz herşeye demek gerekli.Arabalara bile..


Neyse bu salaş tuniğin dikimini sizlerle paylaşıcam inşallah en kısa sürede..Birkaç kişiden kilolu göstermiş demesine rağmen giyicem.Çünkü gerçekten çok rahat.Daha koyu renklerde içine birşey giymeden de kullanılabilir.Bu sıcaklarda kurtarıcı gibi..zaten böle salaş şeyleri seven biriyim.Kumaşın kristal krep olması nedeniyle de şıklık sağlandı yani. Ben yaka kullandım diye kolye takmadım.Ama uzun kolyeler de harika duruyor.Dedim ya çok rahat..İster şık,ister spor..
Umarım beğenilmiştir:))
Kalın sağlıcakla..!




15 yorum:

  1. çok begendim aynı şekilde bir sürü tunik diktim ama kol altını hiç dikmemiştim sadece yan dikiş yapmıştım bu da çok hoş olmuş.allah nazarlardan sakınsın diyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. bence çok yakışmış .. hem model hemde renk açısından .. güle güle kullan inş ....
    buarada MAAŞALLAH :)sevgiler

    YanıtlaSil
  3. rengini çok sevdim.güle güle giyin inşallah

    YanıtlaSil
  4. Tunigini cok begendim Serapcim, bence de cok yakismis sana, ellerine kollarina saglik, gule gule giy insallah, masallah ;) masallah konusuna kesinlikle katiliyorum, dedigin gibi ben ilgimi ceken arabalara bile derim. Bu arada sen bi dikis kursu acayim diyordun ya, acinca ben de geleyim, bu tunikten dikeyim kendime hihih :)

    YanıtlaSil
  5. Tunigini cok begendim Serapcim, bence de cok yakismis sana, ellerine kollarina saglik, gule gule giy insallah, masallah ;) masallah konusuna kesinlikle katiliyorum, dedigin gibi ben ilgimi ceken arabalara bile derim. Bu arada sen bi dikis kursu acayim diyordun ya, acinca ben de geleyim, bu tunikten dikeyim kendime hihih :)

    YanıtlaSil
  6. Tunigini cok begendim Serapcim, bence de cok yakismis sana, ellerine kollarina saglik, gule gule giy insallah, masallah ;) masallah konusuna kesinlikle katiliyorum, dedigin gibi ben ilgimi ceken arabalara bile derim. Bu arada sen bi dikis kursu acayim diyordun ya, acinca ben de geleyim, bu tunikten dikeyim kendime hihih :)

    YanıtlaSil
  7. Tunigini cok begendim Serapcim, bence de cok yakismis sana, ellerine kollarina saglik, gule gule giy insallah, masallah ;) masallah konusuna kesinlikle katiliyorum, dedigin gibi ben ilgimi ceken arabalara bile derim. Bu arada sen bi dikis kursu acayim diyordun ya, acinca ben de geleyim, bu tunikten dikeyim kendime hihih :)

    YanıtlaSil
  8. türbanlı insanlar favorım çok şıksınız keske bende kapansam bır an once

    YanıtlaSil
  9. meleğin oyuncakları..bence bunuda denemelisin o zaman:)tşk
    ikiböcekbirçiçek:saol cnm
    kübracımmm..saol cnm.bende sölerim:)ayrıca bu kurs olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım yani:)gerçi sen bunu şimdide dikersin bence ama :)
    pembe günlük..rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.tşk cnm

    YanıtlaSil
  10. Cok sik olmussunz gule gule giyinin :)

    YanıtlaSil
  11. Ay niye oyle kirk tane yorum gelmis oyle, sileydin keske :)

    YanıtlaSil
  12. tunik çok güzel olmuş çok beğendim:))

    YanıtlaSil
  13. leyla merve tşk ederim:)
    kübracım silmedim çok yazmışsın diye hoşuma gitti :PP
    evim benim atölyem tşk ederim

    YanıtlaSil
  14. Tunik falan çok hoş yakışmış bide . Aslında diktiklerin hepsi hoşuma gidiyor ama çekiliş yüznden yorum yazıyorum işde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))aaaa olmadı bak şimdi:)neyse öyle olsun o zman yinede saol

      Sil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...