Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

31 Temmuz 2012 Salı

Bloggerlar ne yapıyor?

Merhaba arkadaşlar,
Uzun uzun aralar veriyorum ama kendimi toparlıyamıyorum..Allah yardımcımız olsun.MAlum ramazan:)
Aslında baya bir zamandır hazırlamak istediğim bir yazıyı paylaşıcam sizlerle..Malum birçok blogger toplantılarımızı paylaşmıştım.Aslında blogu açarken aklımın ucunda bu şekilde arkadaşlar edineceğim yoktu.Hani ''şöhret dünyasında gerçek dostluk olmazmış ya,Bence blogger dünyasında istenirse olabiliyor yani:) ''öncelikle sümeyye'ye çok teşekkür ediyorum.Onun başlattığı toplantıyla birbirimizle kaynaştık.sonrası da geldi zaten.Daha sonrasında hepimizin ortak noktası vardı öğrendik.Üretmek..Bu konuda çok güzel gelişmeler oldu arkadaşlarımda.İşlerini kurdular.İşleri olanlar geliştirdiler..sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiler.Bende açıkcası onları tanıdığım için (gerçi tanımasamda gurur duyardım.)çok gurur duydum.Keşke fesatlık hissetmeden herkes güzel şeyleri tebrik etmeyi bilebilse..Neyse bende sizlere elimden geldiğince tanıtmak istiyorum.Aslında ara sıra Facebook sayfamda da paylaşıyorum.Şimdi biraz daha detaylı görüceksiniz..

Öncelikle Ünlü Butik..
Canımmm benim feyZam ve gülşah arkadaşımın şirin  butikleri..


Özellikle tesettüre uygun birçok kıyafeti bulabileceğiniz,farklı tasarımları bir araya getiren arkadaşlarımın sıcak sohbetiyle alışverişiniz çok keyifli olacak buna inanın..Elbiseler,kaplar,çanta,ayakkabı,ipek şallar,aksesuarlar herşey bulabilirsiniz.
Ünlü butik'in facebook sayfası ve iletişim bilgileri için Tık Tık..

I'mNu Butik..
Canım arkadaşım nurcan aslında çok ilginç bir projeye imza attı..Tasarımlarını sizlere sunabileceği bir site kurdu ve online satış imkanı sağladı..Sadece kendi tasarımları var arkadaşımın sitede..Zaten kendi blogunda çok beğenilen ürünlerine sahip olmak isteyenlere iyi bir alternatif oldu..


elbiseler,tunikler,kolyelerin farklı tasarımlarını bulabileceğiniz bir site..
I'MNU  site adresi için Tık tık..
Facebook adresi için Tık tık..

Şüşütown
yaşı küçük olmasına rağmen o kadar güzel başarılara imza atıyor ki takdir etmemek mümkün değil..Özellikle desenli şalları ve sizlere özel tasarımlarıyla hizmet sunuyor..

Sitenin adresi için Tık tık..
Facebook adresi için Tık tık..

Aybikestil
Aybike de kendi tasarımlarını görücüye çıkaran arkadaşlarımdan.Gerçi daha yüz yüze sohbet etme fırsatım olamadı ama oda yakın zaman önce  kendi yerini açtı.Daha öncesinde sadece netten hizmet veriyordu.Fakat şimdi sizlere hem şirin butiğinde hemde netten alım imkanı sağlamış oldu.Elbiseler,ceketler,etekler aradığınız birçok şeyi bulabilirsiniz..



Sitenin adresi için;tık tık..
facebook adresi için Tık tık..

İkra Moda
Kübracım da  tesetürlülerin  ihtiyaçlarına yönelik çok güzel bir iş yapmakta..Tesettür eşofmanları sunmakta sizlere..Aslında neredeyse hiçbir yerde bizlere özel eşofman bulamayız.Ama bu ihtiyacımıza çözüm getirmiş.


Facebook adresi için Tık tık.

Mine'nin yeni hayatı..
Mine arkadaşım da gelinlik alanında sizlere çözümler sunmakta.Hatta osmanlı kıyafetleri ile ilgilide sizlere a dan z ye hizmet sunmakta..kumaş seçimlerinde ve tasarladığı gelinlerde ne kadar özenli olduğunu görebilirsiniz..


facebook sayfası için tık tık..
internet sayfası için tık tık

Serra's Alternative Shop
Serra da o kadar güzel bir sosyal sorumluluk başlattı ki maşallah bu  konuda bir çok kişiyi de heveslendirdi..


İlk başladığında kullanmadığı ürünleri satışa sunarak,açık arttırmayla satışını gerçekleştirdi ve gelirini çocuk esirgeme kurumuna bağışlattı.Bu şekilde hem alışveriş yapmış oluyorsunuz hem de sevap kazanıyorsunuz..
Daha sonrasında sponsor olmak için sıraya girildi.:)Şimdide bir çok tasarımcının yada firmanın ürünlerini satışa koyarak bağış toplanıyor.Takipte olun ki kaçırmayın derim.Yakında allah izin verirse bende vericem ürünlerimden..
Sayfa için tık tık..

sizlere birbirinden değerli insanların başarılarını anlattım,tanıtmaya çalıştım..
yani görüldüğü üzere aslında bazen yerden yere vurulan bloggerların çoğu aslında üretim yapıp birşeyler sunmaya çalışıyor.Uzun zamandır aklımda olan bu yazıyı yazmayı bir borç biliyorum.Çünkü gerçekten çok mutlu oluyorum bu güzel başarılarla..Kimileri içlerinden fesatlık geçirebilir.Ama herkes kendi ekmeğini yer..!

Umarım bilmeden unuttuğum kimse yoktur.

Kalın sağlıcakla..

12 yorum:

  1. Serapcım, görüştüğüm ve işlerini beğendiğim arkadaşlarla aynı listede olmaktan dolayı çok mutlu oldum, teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten bende gurur duyuyorum,bir bloger ve bayan olarak.sevinerek ve örnek alarak izliyorum.çokgüzel bir yazı olmuş.tebrikler

    YanıtlaSil
  3. blogger dünyasına yeni girmiş biri olarak,hergün merakla takip ettiğim bloggerları bende tebrik etmek isterim.hepsi ayrı ayrı çok güzel işler yapıyorlar ve bende ilgiyle takip ediyorum.yazınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum bilmediğim bloglarıda öğrenmiş oldum.allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah..

    YanıtlaSil
  4. Hepsini takip ediyorum ve gurur duyuyorum.Allah yollarını açık etsin inşallah;)

    YanıtlaSil
  5. siz onlarla gurur duyduğunuz için bende sizinle gurur duydum.TEBRİKLER:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir yazı olmuş, bilmediğimiz birçok kişiyi bu sayede öğrenmiş olduk teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  7. çok güzel sizin ve diğer arkadaşların başarıları büyüyerek devam etsin inşallah herşey gönlünüzce olsun.... takip etmediğim arkadaşlar vardı onlarıda sayenizde takip edeceğiz ,sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Son zamanlarda bu isin populer olmasiyla sebep osini gercekten guzel yapanlar arasinda cnm arkadasim feyza unlu butik sayesinde tanisip kisa zamanda ilerlenilen arkadaslik dostluk yolunda insaallah cizginizi bozmazsiniz hanimlar guzellikler uetiyor guzel fikirler veriyorsunuz basarilar sizlerle olsun Tuba..

    YanıtlaSil
  9. Serap cim bana bu yazinda yer verdigin iciin cok tesekkur ederim guzel dusunen insanlarin gozel arkadasliklari olur seni ve gruptaki butun kizlari tanidigim icin cok mutluyum dedigin gibi internet dunyasindanda guzel arkadasliklar olabiliyormus canim tasarimlarini takipteyip opuyorum :)

    YanıtlaSil
  10. minecim,hakkın bu senin..ricaederim
    fatma,çok tşk ederim
    meleğin oyuncakları,teşekkür ederim çok sevi,ndim
    bety bop,amin cnm
    adsız,çok tşk ederim
    madammoda,RİCA EDERİM tşk
    büşra katı,çok saolun
    adsız,çok tşk ederiz
    kübracım,bende kendi adıma çok memnunum seni tanımaktan.aynen katılıyorum sana:)

    YanıtlaSil
  11. Yazını okuyunca yüzümde güller açtı desem abartmış olmam:) çok iyi kalpli ve iyi niyetli bir insansın canım arkadaşım. Rabbim senin yolunu da açık etsin inşallah. AMİN!

    YanıtlaSil
  12. feyzacım amin inşl.rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...