Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Yeni keşfettiğim bir mekan..!Aç olan bakmasın:))

Merhaba,
Keyifler nasıl bakalım hanımlar?Ben yoğun bir dönem içerisindeyim yine..Gerçi yoğun olmayan mı var ki?Yakın takip için Facebook sayfasına bakabilirsiniz..Gelelim yazımıza..Saolsun eşimde bu yoğunluğumu farkettiği için dün akşam biryerlere gidelim dedi..Normalde nedense belli yerlerimiz vardır..Hep başka yerlere gidelim deriz,ama yine kendimizi aynı yerlerde buluruz..Dün akşam ise daha önceden maltepe yolu üzerinden geçerken biryer görmüştüm.Oraya gidelim dedim.Kayışdağı'nda Gold Country diye bir mekan..Aslında sanki ormanlık bir alan,içeri giriyorsunuz..Koca alanda ayrı ayrı cafe,mangal yerleri ve orman var..Giriş ücretli cuma,cumartesi,pazar günleri,ama haftaiçi ücret almıyorlarmış..Neyse girdik ne yemeli derken süper bir yer olduğunu farkettik.Malesef ani geliştiği için bir çok yerin fotosunu çekemedim makinemi almadığımdan.Telden de akşam ne kadar olursa işte..


Mis gibi orman havası üstte,karşıda Ataşehir,maltepe manzarası güzel bir yer..Ama en çok hoşuma giden kendin pişir,kendin ye olayı oldu..Dilerseniz onlarda pişiriyor ama bu masaları görünce asla dedik eşimle..Ben  hep böyle ocakbaşı muhabbeti istemişimdir.Ama genelde alkollü oluyor öyle yerler malesef..Neyseki nihayet gerçekleştirdim:)



Ayrı ayrı localar var mekanda,dilerseniz böyle kapalı,dilerseniz dışarda masalarda oturabiliyorsunuz.Kapalı olanlar 6-12 kiilik olarak değişiyor.12 kişiliklerde tv bile var:)Yağmur yağdığı için kapalı tercih ettik hem böylesi daha güzel..Sanki herkes kendi odasında mangal yapıyor:)Kimse kimsenin sesini duymuyor.Rahatsız olmuyor..Bayıldım bu fikre ben yaaaaaa



Eşim mangala dizerken etleri,müzikte açtık ooohh missssss ..Yok etim pişmedi,yada çok pişti,yandı yok..İstediğin gibi yap sıcak sıcak...


çoban salata ve ben özellikle haydari istedim..Çok severim haydariyi..Ekmekleri bile kızarrttık..İlk kez soğumadan yedim yani:)




yemeğimizi yedikten sonra çaylarımızı içtik.Yani biz ikimiz geldiğimiz halde çok eğlendik..Arkadaşlarla gelsek kopardık heralde..Neyseki keşfettik bundan sonra daha süper olur..Aileler içinde güzel oluyor.Kapatın kapınızı çocuğunuz bağırsın dursun..Yada açın kapınızı bahçe de gözünüzün önünde toprakla haşır neşir olsun.Bu mekanın yanında cafe de var.Oranında şekli süper..Yemeğinizi yedikten sonra orada okey,tavla flan  oynamak için geçebilirsiniz.Off akşam olmasa çekicektim resimleri ama hem yağmur,hem akşam malesef ki olmadı...

Kısacası güzel bir mekan ..Sizlerle de paylaşmak istedim ki belki gitmek istersiniz..

                                                                            Kalın sağlıcakla:)

8 yorum:

  1. canım merhaba,
    ben mekanı çook beğendim...
    paylaştığın için çook teşekkür ederim...
    insan hep aynı yerlerde yemek yemekten gerçekten sıkılıyor...
    önerin iyi oldu...
    ama benim sana birkaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim canım...
    etleri sanırım mekandan satın alıyorsunuz değil mi?
    kilo işi mi?
    kendiniz pişiriyorsunuz?
    fiyatları da yazarsan çoook memnun olurum canım...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. pess diyorum artik:)TR de ne mekanlar var arkadas yaa:)aciktimmm:D
    Cok güzel yermis hakikaten..

    YanıtlaSil
  3. gurme şirine..canım aceleden yazmamışım :) evet mekan sadece dana ve tavuk et satıyor.ordan alıyorsunuz.fiyatlar ise kilosu 55 tl idi..kendin pişiriyorsun ama istersen onlarda pişirip getirebiliyormuş..

    zelis:))))))))

    YanıtlaSil
  4. merhabalar bende birşey sormak istiyorum bu 55 tl dışında tabiki içecekler flnda hariç başka ücret ödeniyor mu yoksa sadece et ücretimi ödeniyor?

    YanıtlaSil
  5. öncelikle afiyet olsun.trafik olduğu zaman küçükyalıdan ataşehire geçmek için o yolu kullanıyoruz.ben de hep merak ediyordum orayı.bi türlü nasip olmamıştı.eşimle hep havalar biraz düzelsin gelelim diyoruz ama kalıyor :) güzelmiş gerçekten.aklımızda oluyor bundan sonra.ilk fırsatta gidilecekler arasında olsun..

    YanıtlaSil
  6. Sadece yemek yer çıkarım beni işletme ilgilendirmez diyorsanız belki ama bence çocuğunuzla ya da ailenizle bir hafta sonu geçirmek için İstanbul'da görebileceğiniz en kötü işletmelerden birisidir bu Gold Country.

    YanıtlaSil
  7. Bu mekanın alkolsüz olduğunu yazmışsınız ama burası alkollü ,barı bile var sanırım akşam gittiğinizden göremediniz.

    YanıtlaSil
  8. gonasera:aaa neden böyle dediniz.ben bir sorun görmedim ama sürekli gittiğim bir yer olmadığı içinde yorum yapmıyım.neden kötü dediniz merak ettim?
    adsız:bizim gittiğimiz yerde alkol yoktu.özellikle sordum.Dışarıdan getirenlere birşey denmiyormuş.bir kaç yer var içeride belki diğerleridir.

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...