Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

30 Nisan 2012 Pazartesi

Burda 05/2012 sayısı modeller..!

                                                   Merhaba..!
Yoğunluklarım azalsa bir türlü ,çoğalsa bir türlü..!insanoğlu ne kadar memnuniyetsiz dimi..!Kışın yaz gelsin diye dua ederken,yaz geldi şimdide mevsimsel bir bıkkınlık hissi bulaşmış herkesin üzerine..Gerçi kısa bir dönem oluyor ama herkes yaşıyor sanırım.Neyse bende bu durumdayım şu aralar ama mecburen kısa kesicem sanırım:)Çünkü şimdi mezuniyet kıyafetleri dikme zamanı..!Çizimler yapıldı,ölçüler alındı..Şimdi kalıplar çıkacak,provalar yapılacak vs...Neyse bu arada baya bir zamandır Burda dergisine yer vermiyordum..Mayıs sayısında aslında sezona uygun birkaç birşey var..


Evet..ilk bakışta elbise gibi dimi:)ama değil..bluz ve etek ama kemer kombini ile elbise olmuş diyebiliriz.2 yazdır etekler moda malum,bu senede tril tril olucak ..Bu biraz çingene eteği modeli gibi ama bence gayet hoş ve rahat..


Başka bir modada renleri asimetrik şekillerde kıyafetlerde kullanmak..Bu fikir en çok bana yarıcak sanırım.Çünkü o kadar artan kumaşı değerlendirmek için güzel bir seçenek:)

 Çiçekler,renkler..Kim derdiki nenemin kumaş tercihleri dediğimiz kumaşlar moda olsun:)
 


 Volanlar aslında geçen yazın modasıydı ama haaaala kullanılmakta..İlgiyi üzerine çekmekte üstüne yok yani..


İşte en sevdiğim salaş kombinler..Ben o kadar etek dikmeme rağmen hala etek giymekte sıkıntı çekiyorum.İnce bir bedenim olsa kesin sürekli giyerdim o ayrı..Bol pantolonlar,kotlar flan geçiştiriyorum yani..Bu tarz kombinlerde süper oluyor..


Beldeki yelek formunda bir kemer..Böyle bir çalışma yapmıştım 3 sene önce:)şimdi kalıbı da var burda dergisinde..Değişik bir tarz olur..




Kloş etekler bitti de bir de plise kumaşlardan kloş etekler moda oldu..Malum bu kumaşın dikimi çok özen ister.Her yerden alınan bu model etekler güzel olmaz.Dilerseniz önce dikim sonra pliseye de verebilirsiniz.ama bu uğraştırıcı bir süreç..Ayrıca bu model etekleri de kesinlikle zayıflar tercih etmeli..benceeee


buda balık etli hanımlar için zarif bir elbise..
HAdi bakalım dikiş dikenler..Bu dergiden nasıl muhteşem dikişler çıkaracaksınız görelim:)
kalın sağlıcakla..!

3 yorum:

  1. Burdadan değil ama pazardan plise dikeceğim :D Bu hafta cuma pazarında bir sürü plise çeşidi vardı, pudra bir tane kaptım, bakalım becerebilecek miyim :D

    YanıtlaSil
  2. ben de bu ara sık sık etek giyiyorum aksine. teyzemle diktiğimiz uzun eteklerimi severek giyiyorum,efil efil:) ama kilolu göstermeye meyilliler gerçekten, doğru şekilde giymek lazım.

    YanıtlaSil
  3. hadi bakalım minecim..artık bekliyoruz diktiklerini hep gelinlik olmaz dimi ama:))

    serpilcim bende bedenime uygun model dike dike bulucam inşallah:))ama alışmak lazım ..

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...