Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

27 Mart 2012 Salı

Seby fashion 2012 spring summer collection tadında:))2 bunlar daha da yeni:)

herkese selamlar,
bu postumda;seby fashion 2012 spring summer collection  tadında diktiğim ürünleri paylaşmıştım:))Hepsini yüklememiştim onlar için devamını facebook sayfamdan bakabilirsiniz..
Gelelim asıl konuya diğer resimleri paylaşmaya yani:))aldığım mailler,yorumlar,istatisliklerden yola çıkarak söylüyorum ki bu tarz resimlemeye devam edicem inşl.Çünkü kıyafetleri dikmek değil asıl mesele ki onu kombinyebilmek.çünkü oldukça fazla mail geliyor nasıl kombinliyim,bana yakışır mı?vs..gibi sorular.Bunlar ve diğer resimlerde diktiğim ürünleri kombinledim,saolsun canım kuzenlerim,ablam vs. onlarda bana mankenlik yaptılar:))saolsunlar..onlar olmasa napardım bilemiyorum:)en üzücü tarafı da bu ya zaten,ben manken ölçülerinde değilim:=)neyse canım önemli olan güzel sunmak...Çoğu kişi resimlere bakarken bütününe bakıyorken (yani açıklamasına,parçaların markalarına)baya bir kişinin de sadece resme bakıp,bunu kaça yapıyorsun,bu hangi marka flan diyor?Yani bu tip soruların geleceğini bildiğim için zaten özellikle resimlerin üzerine parçaların hangi marka olduğunu belirttim..Herkesi her konuda daha dikkatli okumaya,bakmaya çağırıyorum::)))ve çenem düştü diyerek resimlere geçiyorum:))





bize özel bir dergiye ufak bir jest:))


     genç kızların bu tarz giyinmelerine bayılıyorum.bunun kısa olduğuna bakmayın boyunu uzatıp tesettürlüde aynı kombin yapılabilinir..

elbiseyi biliyorsunuz zaten..ama farklı bir kombinle karşınızda:)



daha fazlası için gideceğiniz yer belli:)))facebook sayfam:)

evet üzerlerinde kombinlerde kullanılan parçaların markaları yazmakta görüldüğü üzere..Bu parçaların bazıları eski sezon bazıları yeni..ben kendi ürünlerim haricinde satmıyorum canlar...Hepinize çok teşekkür ediyorum..güzel yorumlarınız için ve özellikle bu yazımı sabırla okuduğunuz için ..inanın çok hafifletti işimi..artık maillerde daha iyi anlaşıyoruz..
ayrıca postu yazarken bir işe kalkıştım..ama hayırlısı çok heyecanlandım:)))))ama söylemicimmmm...:)
sevgiyle kalın...

20 yorum:

  1. Merhaba beşiktaş çarşısında hangi ayakkabıcı veçantacı dan alışveriş yapıyorsunuz ben genelde çok fazla dükkan olduğundan kafam karışıyor.çok teşekkürler kadriye

    YanıtlaSil
  2. dikişleriniz ve tarzınız çok hoş..benim bi sorum olacak tı bende kendi çapımda bişeyler dikmeye çalışan biriyim.en üstteki puantiyeli vizon etekte ne kadar kumaş kullandınız bir boymu..bir boydan fazla ise ne kadar..bende belden lastikli bi etek dikmeyi düşündüm fakat bir boy dar olur gibi geldi 2 boy kumaş aldım ama acaba oda fazlamı geniş olur .. bu yorumuda bir önceki yazınızdan cesaret alarak yazdım (sordum)(:

    YanıtlaSil
  3. hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık canım:))))

    YanıtlaSil
  4. Size bayılıyorum! Dikişleriniz mükemmel. Çok da güzel kombinliyorsunuz =)
    bende kot gömlek ve eteklerle ilgili bir post hazıladım 2 gün içinde bnede çok güzeller =)
    Bende beklerim .. =)
    http://1k1a.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. döktürmüşün yine ellerine sağlık, hepsi de çok güzel

    YanıtlaSil
  6. ben de her zaman fotoğraf çekemediğim için kombinlerimi koyamıyorum, senin gibi eş dost akrabaya mankenlik mi yaptırsam?:))hepsi çok hoş görünüyor bu arada canım ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  7. TATLIM HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK..NASIL ZEVKLE OKUYORUM BİRBİLSEN..MAAŞALLAH DİYEYİM CANIM NAZAR DEĞMESİN:))

    YanıtlaSil
  8. Mankenlerin öyle hos,öyle zarif,cekimler öyle vintage öyle keyifli ve tasarimlarin öyle mükemmel ki,bayildim gercekten! Hem mankenleri, fotografcini ve en basta seni tebrik ederim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Harikalar..
    Sayfanı keşfettiğime sevindim.
    Takibindeyim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. harika konbinler canım bunlar:)
    hayırlı günler sevgiler:))

    YanıtlaSil
  11. kadriye:canım kuzenlerim almıştı onları ama karışık sabit bir yer değiş..ama 2.kattaki çantacı ve ayakkabıcılar genelde...
    hafsahatun:cnm puantiyeli etekte 2 boy kullandım..eğer büzgüsünü çok istiyorsan ki küçük bedenlerde çok oluyor 2 boy,eğer az istiyorsan (o zanda etekte yürüme zorluğu olabilir büyük bedende)1 boy kullanabilirsin.yada büzgüünü istediğin gibi ayarlayıp,fazlasını kener dikişlerden atabilirsin..sevgiler

    deniz kabuğu:saol cnm

    k ve a ile moda:canm çok teşekkür ederim..beğenmeniz önemli benim için...

    mehtap:saol tatlım:)))))

    serpil:ehehuu bence kesinlikle yaptır cnm:))saol

    reyhani renkler moda:allah razı olsun cnm..çok sevindirik oldum:)))

    vintage duygular:ayyy cnm teşekkürler.öyledirler kızlarım maşallah...ablalarının bitaneleridir.saolsunlar onlar benden hevesliler..fotoğrafçı da benim bu arada:))öyle pozlara sokuyorum onları ama gıkları çıkmıyo:)

    hayat cafe tarifleri:teşekkür ederim hoşgeldin:)

    kübranin günlüğü:teşekkür ederim canım...hayırlı günler

    YanıtlaSil
  12. ben sizin tasarımlarınızı dikimleriniz çok beğeniyorum, çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  13. elinize sağlık. kırmızı elbiseyi çok beğendim...

    YanıtlaSil
  14. teşekkür ederim bugün diktim bende bir tane sizinkiler kadar olmasada şık durdu..:)) daha çoook çalışmam gerekiyoo...

    YanıtlaSil
  15. yorum yazcam yazcam vakit bulamadım yahu geçmişken pc başına bende yorumumu yaparım:)çok güzel görünüyor ellerine sağlık ciciler mankenlerde bir okadar zayıf ve narin:)

    YanıtlaSil
  16. emilia nata: teşekkürler:))))
    mihrican:teşekkürler..
    hafsa hatun:oo maşallah..yaparsın cnm gayret gayret:))
    nurjanla moda: saol tatlımmmm...sorma sinir ediyolar beni bu mankenler:))))çok şanslıyım sanırım bütün kuzenlerim öle:))

    YanıtlaSil
  17. bu postunu görür görmez içimdeki kot gömlek sevdası depreşti :))

    YanıtlaSil
  18. hepsi cok guzel yaa ama cogu kisinin dedigi gibi mankenlerde cok hoslar, masaAllah Allah sahiplerine bagislasin (:

    seninde eline koluna saglik bacim, bazi modacilar snein yaninda halt etmisler (:

    zehra

    YanıtlaSil
  19. ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel senin eteklerine diktiklerine bayılıyorum gerçekten ben de senin tarif ettiğin şekilde bi etek dikmeye çalıştım ilk denemeydi senin kadar olmasa da başarılı oldum sanırım takipteyim bana da beklerim :D
    coralsfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  20. ilk resimdeki eteğin renkleri ile diğer resimlerdeki o şalın rengine bayıldım..
    elbisede ayrıca çok yakışmışşşş..

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...