Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

14 Mart 2012 Çarşamba

doğumgünü,desenli ceket,etek,kloş etek vs...başlık bile uzun:)

herkese merhabalaaaaaaar..
Keyifleriniz nasıl bakalım?Bu ara boşladım blogu ama inanın çoooook yogunum..hatta muziplik yapıp size şu 1 haftayı anlatayı düşünüyorum:))Aklımda kalanlardan tabiki:)
HAzırmısınız?uyarmadı demeyin bu postta çenem çok düşük:))
En son postumda muhlama partisinden bahsetmiştim..O toplantıdan sonra geçen hafta cumartesi günü tatlı arkadaşım feyza nın oluşunun doğumgününe gittim..Kübracımla viaportun önünde buluştuk ordan gerisini o önde ben arkada adresi bulduk:))

Eve geldik,güzel bir karşılama Feyza ve gülşah tarafından tabiii..:)Sonra Yusuf Selim'in doğumgününe hoşgelmişiz:)

Doğumgünü konsepti şirinler üzerine idi.Benim en çok sevdiğim çizgi filmdi.:))hala izlerim yani..Çok ilginç değilmi?Bizim çocukluğumuzdaki çizgi filmler şimdiki bebelerin de sevdikleri arasında:)Biz bilmiyoduk öle pepe,caliu flan.:)
Neyse tabi masa şahane görünüyordu.Birkaç kişiyi de beklerken oradaki diğer konuklarlarda tanıştık ve sohbet ettik..Mesela Füsun'la tanıştım:))Tatlı mı tatlı,güzel mi güzel:))Gerçi ilginç oldu tanışmamız.
Ama çoksevindim.kübra,2.kübra:),füsun,sema,feyza,gülşah ve isimlerini unuttuğum (özürdiliyorum)arkadaşlarla güzel bir sohbet ettikten sonra, pasta zamanı..!


Pastamızda şirinlerden:))Feyza'cım kendi yapmış peçeteleri flan..Ayrıntılara çok dikkat etmiş..veeee sofra..!Offf diyorum ya..Gerçi feyza o gün bizi tatlı komasına soktu desem yeridir..Şu üstteki sağda kurabiyeler var ya, tahinliydi sanırım,soramadım ama bayıldımmmmm..Kaç tane yedim hatırlamıyorum...Nohutlu,tavuklu bir salata vardı ona bayıldım.Kısır vardı,börek vardı, köfte vardı,chesecake vardı gülşah'cığımın yaptığı süperdi..hepsinden yiyemedim,yer kalmadı midemde:))
Düşünün yani doğumgünü pastasının bile sadece tadına bir çatal bakabildim,bide

Feyza'cım bunlardan verdii aaaaaay dedim,patlıcam:)


Bunlardan tadamadım:((bi dahakine artık:)
Şimdi feyza'larla resmimiz yok malum ev sahibiydi:))birde süpriz şekilde çıkmıştı karşımıza :)Hem o,hem gülşah hemde feyza'nın annesi süper şıktılar..MAşallah..!
Biz de kübra'yla çekilelim dedik:)

Mutfakta sohbetteyken:)
kombin fotom yok malesef..burada gördüğünüz..Etek ve üstümdeki benim diktiklerimden tabikiiiii:)

Yine kübra ve füsun sohbetimizin en tatlı yerlerinden..Arka planda çocukların heryeri talan edişleri var tabiii:)Bu doğumgününde 2 süpriz öğrendik tabiii..Gerçi ben birini biliyordum,birinide tahmin ettim:)doğru çıktı..Ama ben söylemicim..Feyza nın önce takipçilerine söylemesi daha doğru olur:)) Ama hayırlara vesile olsun inşl.diyerek ipucuda vermiş oldum:))

Kısacası güzel birgün geçirdim..Çok teşekkür ediyorum emeği geçen herkese diyerek evden çıktım.ve maroton başladı..annemi ve yiğenimi aldım ümr.den, mağazaya uğradık,sonra bana getirdim.Akşama kardeşlerim,kuzenlerim evi bastı:)hayda yemekti,çaydı oyundu derken sabah 4.30 da yattık,pazar sabahı saat 7.30 da uyandık:))benim gözler tabiki yanıyor..Akşam onlar gitti ablamla eniştem geldi..Onlarlada oturduk vs..o gecede geç yattık:)pazartesi günü oldu hadi az geç kalktım diyelim.pazartesi günü kalıp çıkar,kesim yap işlerim vardı onu yaptım ablamda yardımcı oldu saolsun..Akşamında kayınvalidemin doğumgünü diye yemeğe gittik :)o akşamda geç kaldık tabii..Dün akşamda kankama başakşehire gittik yine geç kaldık:PP işte anlattım düşünün nasıl bir hafta içindeydim..Bu arada tabii ev temizlikleri,yemekler,ayrıca dikiş ve nette dolaşmada var:))

AAAAaaaaay ben yoruldum yazarken..siz yorulmayın boşverin okumayın oraları..
Neyse bu arada kestiğim ve facebook sayfamda paylaştığım etek ve ceket için güzel tepkiler aldım:))
Eteğin modeli artık klasikleşen ürünüm kloş etek modeli burada yapılışınıda vermiştim 

Ceket ise 12/2003 tarihli burda dergisinden soranlar olmuştu..
Ceketin altındaki kırmızı etek aslında başkasına dikiliyor ama bunada çok yakıştı:)

MAnken kardeşliği:))neyse ceketimiz prova beliyor tabikiii.

Neyse görüldüğü üzere yoğun bir hafta geçirdim..Bu haftada öyle olacak belliii..hatta önümdeki 2 hafta..elimdeki siparişleri yetiştirmem gerekli..Kendinize iyi bakın..

Not:bu arada yamayı unutmusum salı günü gündüz kurs arkadaşlarım muhlama yemeğe geldiler bide:))8 kişilik muhlama ordusu:))







16 yorum:

  1. Güzel bir gundu, güzel insanlarla tanışmak güzeldi, doğumgünü çocuğu çok tatliydi, menu müthişti :) kısacası herşey çok güzeldi :))

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir gundu, güzel insanlarla tanışmak güzeldi, doğumgünü çocuğu çok tatliydi, menu müthişti :) kısacası herşey çok güzeldi :))

    YanıtlaSil
  3. menü harika görünüyor :) Feyza Abla yayınlasa da şu süprizi ögrensek :) Ceket de gayet şık olmus :)

    YanıtlaSil
  4. oyy yaptıklarının ben okurken yoruldum:)maşallah hızına yetişilmiyor.feyzanın durumunu tahmin ediyorum ama inşallah onun için en hayırlısı neyse o olsun. bu arada eteğin ceketin çok ama çok güzel kumaşları ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. izmirde bulabilirsem eteğın kumaşından bnde bu kloş etekten dikmek isterim.. eline saglık çok cici..

    YanıtlaSil
  6. sema cım evet öyleydi:
    isterenkli hayat:teşekkürler takibinde ol feyzanın yakındır:)
    hatice:öyle walla öyle noljak halim bilmem:)aynen hayırlısu

    YanıtlaSil
  7. ayyy cidden yoruldum okurken yaaa:))ellerine sağlık ne güzel ciciler dikmişin öyle bizim bu yoğunluklar nerede sonlanacak çook merak ediyorum:)Bize teweet atmadığın akşam kuzenlerle ilgilendin:(aşkolsun:(şaka şaka çok uzak olmasaydı bende gelecektim doğum gününe ama başka zaman kısmet artık öptüm:)

    YanıtlaSil
  8. sofra bir harika, sizler de bir harika. ama çocukların ortalığı talan etmesi daha bir güzel. Etek ceket de güzel olmuş, geçen sene Ghisa da buna benzer görmüştüm. alsam tuhaf kaçar mı derken şimdilerde çok görür oldum

    YanıtlaSil
  9. sofra bir harika, sizler de bir harika. ama çocukların ortalığı talan etmesi daha bir güzel. Etek ceket de güzel olmuş, geçen sene Ghisa da buna benzer görmüştüm. alsam tuhaf kaçar mı derken şimdilerde çok görür oldum

    YanıtlaSil
  10. E ne ya :))) serapcim noldu Anlamadım neyse post süper olmuş teşekkürler yazdıkların ve guzel düşüncelerin için,bu arada ellerine saglık yine kumalari dokturmussun ;)

    YanıtlaSil
  11. nurjancım ben salı günü gündüz kurstaki arkadaşların öğlene muhlama yemeğe gelmesini eklememişim:)))))düşün yani harbiden nolcak bizim bu halimiz..aman allah boş bıralkmasın:))kuzenlerden fırsat olmadı ogün:)gelseydin iyiydi doğumgününe ama olsun buluşurus yine nasılsa:PP

    YanıtlaSil
  12. mehtapcım saol canım..evet kadınların herşeye kıyafet gözüyle bakması çok feciii:)yakında paspaslardan bişeler yaparsak şaşmayalım:)

    gülşahcım eeeeeeeeeeeeeeeeeee yani:))saol canım

    YanıtlaSil
  13. Sağdaki etek çok hoş..

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. bende bayıldım tasarımlarınıza hepsi çok hoş olmuş.bende yakında tasarımlarımı diktiklerimi eklemeyi düşünüyorum bloguma...
    http://otantikgiyim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. seby seni keşfedeli çok olmadı ama dikimlerini çok beğendim tebrik ederim ...bu arada kumaşlarını nerden alıosun öğrenebilirmiyim tşk:)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba,klos eteklere bayilan biri olarak diktiginiz pul desenli etege bayildim.Ancak klos etek dikilisinin aciklamasindaki 22 cm olcusunu nerde kullandiginizi anlayamadim,aciklarsaniz sevinirim.Takibe devam..

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...