Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

27 Şubat 2012 Pazartesi

Ve beklenen post '' Modanisa moda sohbetleri '' buluşması..!herkese selam olsun..

herkese selam,
evet biliyorum herkesin  büyük merakla beklediği  şey,''modanisa moda sohbetleri''resimleri:))Öncelikle belirtmeliyim Modanisa moda sohbetlerini düzenleyen ve kalbi temiz,samimi,sımsıcacık insan sedaaa..Tanıdığıma çok memnun oldum..İlk görüşte anlayabilirsiniz onun ne kadar tatlı biri olduğunu:))Ev sahibesi olarak bizleri çok güzel ağırladı ve toplantıyı süper organize etti..Çok teşekkür ediyorum tekrar seda'ya..
Gelelim sohbetimize,aslında birçoğunuzun yakından takip ettiği bütün blogger arkadaşlarım vardı diyebilirim.Tanımadıklarımla da tanışmış oldum ve sevdim hepsini..
Daha önce tanıştıklarımla tabiki daha sıcak sohbet edebildik çünkü zaten twitterdan konuşuyorduk:)ayrıca seda'nın bize 2 süprizi vardı..1.cisi armine baş moda tasarımcısı Güler Tekiner hanım ,2.cisi de hemşerum zaman gazetesi moda bölümünden sevinç hanım da oradaydı..Güler hanıma armine'nin tarzı ile ilgili beklentilerimizi bildirdik.Onu dinledik.Tabi bu arada da Sevinç hanım bizlerin fotoğraflarını çekti,notlarını aldı..Zaman gazetesinde blogger buluşması olarak yayınlanıcak sanırım..Gelelim fotoğraflara..!ben yine makinamın azizliğine uğradım şarjı bitti,ama saolsun tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşlarım gönderdiler mail olarak..Aslında daha önce sümeyye'nin buluşmasında elimizde foto olamamıştı..Çünkü görünmek istemeyenler vardı..Bu sefer öyle olmaz görünmek istemeyen fotoya girmez dedim ama yine de emin olamadım..O yüzden kişisel haklarına girmemek için biraz oynadım tabi..En azından ortamı görülebilir yani:)gerçi kızlar görünmesin diyorsunuz amaaaaa gazeteye çıkınca nolcak:))neyse yinede bu kadarına şükür diyorum...


saliha bir yanda feyza,zehra bir yanda,ben bir yanda sanırım kahve siparişlerimizi verirken çekilmişti:))en sağda da betül sinem sezgin (hatırlarsınız bugün ne giysem 2.cisi oldu kendisi)çıtı pıtı incecik bir arkadaş:)sohbet ettik biraz güzel düşünceleri var maşallah diyelim..



Güler hanım,elbisesi kendisine çok yakışmış sedacım,sevinç hanım :)



en çok bu fotoya güldüm ya tuğba ile neye gülüyosak öle ben kopmuşum:))


Berrin'nim,uyy tarçınım:))bayılıyom ben ona:)ceketinin rengi yaktı geçti:)


 sonay,ben ahsen


arkada saliha ile berrin bıdı bıdı konuşurken feyzacım tüm asaletiyle poz verdi bana:)


Herkes bir yerde:)

Toplu fotoları kaldırdım çünkü gazetede görüceksiniz:))))))))

 gazete için toplu foto çekimine başladık..ay şöyle böyle derken bu fotoğraf çekimleri ne zor iş yahu...yorulduk yaniii...Özellikle arkada olduğumuz için ben,feyza,nurjan,sandalyeye çıktık .Berrin,serra da çıkmıştı sanırım..

Kısacası harika bir gündü..hava da güzeldi ,insanlar güzeldi..benim için bugünden nacizane notlar..Kimse alınmasın kızlar:)
En samimi organizatör :sedacetin
en göz alıcı:berrin cadinağme
en yoldaş (akbil):Tuğbanın aynası
en hanım hanım::)Serra's alternative wardrobe
En güzel poz veren:by feyza ünlü
En yüz hatları tam fotoluk güzel:saliha merve (blog aç artık)
en bi gördüm bir daha görmedim:)biri tesettürde moda mı dedi?
en beni şaşırtan:nurjanla moda
en şirin:şüşütown
en sağlam konuşmacı:zehra ne söyler
en maşallah:) meyye
en fotoğrafçı:anı fotoğrafları
en ismini duyduğum ama sohbet edemediğim:))aybikestil
En gözlerimin aradığı:kübraname,alya dua aybikem
en sohbetten sonra yemek ve hoş sohbet:nilia,cadınağme,tuğba vera şal,by feyza ünlü,saliha merve ve ben:))

Bunlar birebir sohbet ettiklerim..Adını yazmadıklarım yanlış anlaşılmasın yanlış olmasın diye yazmadım:))görsem tanırım sizi kesin ama fırsat olmadıki sohbet edelim..eğer okursanız postumu yorum yapın da özürümü diliyim:)
Ayrıca nazicaze samimiyetinize güvenerek yazdım arkadaşlar,rahatsız olan olursa lütfen bildirsin silerim...ayrıca ekleyemediklerim twitter dan ekleyebilir..
Hepinizi tanıdığım için memnun oldum..Tekrar teşekkürler hayatımda böyle bir anı içinde yer aldığınız için...
Kalın sağlıcakla:)






30 yorum:

  1. Ahh sonunda biri yazmis modanisa toplantisini, cok merak ediyordum fotograflari. Cok guzel yansimis ne kadar guzel bir gun gecirdiginiz. Gelmedigime pisman olmadim desem yalan olmaz. Beni de andigin icin tesekkur ederim Seraappp :) hemseri iste ;)

    YanıtlaSil
  2. canim cok guzel bir yazi olmus. ben de en iyiki tanidigim: serapin modasi diyorum.ben bu kadar samimi, bu kadar komik, bu kadar tatli bi insan tanidim mi daha once die dusundum seni tanidiktan sonra inanki!! opuyorum seni bol bol:*

    YanıtlaSil
  3. Görünüşe göre toplantı çok güzel geçmiş bu kadar şık güzel ve hoş bayanları bir arada görmek çok güzel. yazan ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Yaşasın en şirin seçildim <3
    :p

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş :) acaba ben de olsaidim beni ne diye adlandırırdın :)

    YanıtlaSil
  6. Vay be, o kadar yanında oturdum, demek ki sonradan çekilmeye başlandı fotolar. Tek bir tanesinde arkamı dönük halde varım :D Neyse canım, ben oradaydım ya. Güzel bir buluşma oldu, devamı gelir inşallah.

    Ve evet, hakkaten çok tatilciyim :D

    YanıtlaSil
  7. kıh kıh sıcacık bı yazı olmus kendın gıbıııı:) iyki tanıdım hepınızı:):)
    bu arada o ceket rengıyle goz almasam ayıp olurdu haha cok guldum :) ıkımızın fotosuna da bayıldım ayrıca yazısını da ıstıyorum ozelden :)mua hepınızı optum kızlar :)

    YanıtlaSil
  8. Hepiniz de çok hoş ve güzel çıkmışsınız, Allah muhabbetinizi artırsın, ne güzel bu buluşmalar

    YanıtlaSil
  9. Kübracım iyi olurdu gelmen ama gelmedüüün:))neyse bi dahakine inşl..hemşerum

    feyzacım,tatlı ve zarif arkadaşım tanımadan kanımın ısındığı insan tanıyıncada hayran olduğum :))ne güzel şeyler söylemişssin canım..bende çok öpüyorum

    byyeliz:teşekkürler

    şüheda :şirine seniii..:))

    Tüli:katıldığında düşünürüz:)

    mine:harbiden hiç resmimiz yok heeeee:))

    cadınağme:berrinciiiiiiiiiim canım teşekkürler..gönderirim baby

    mehtap :amin evet gerçekten öle güzel oluyor

    YanıtlaSil
  10. Ayyy o kadar hoşuma gitti ki.. En hanım hanımcık ben miymişim yani :D çok teşekkür ederim Serapcım. :)
    Seni tanıdığıma çok memnun oldum ama keşke birazcık sohbet edebilme fırsatımız olsaydı. Muhlama faslında arayı kapatırız inş. ;)

    YanıtlaSil
  11. evet yaaaaa hanım hanım :))olur inşl canım

    YanıtlaSil
  12. sabahtan beri moadnisa postu okuyorum buda çok güzel olmuş ellerine sağlık yaa ben neden herkesi şaşırttım anlayamadım:)biri buna açıklık getirsin ama:)ben biraz uzakta oturduğum için çok fazla sohbet edemedik inşallah bir sonraki toplantılara diyorum:)

    YanıtlaSil
  13. Serapçım yazı harika olmuş ellerine sağlık inş bir daha ki sefere daha fazla sohbet etme şansımız olur ama şunu anlamadım neden ben bir gördün bi daha göremedin seçtin :) neden ama neden :)seni görmek güzeldi son buluşmadan sonra iyiki ordaydın dua ile...

    YanıtlaSil
  14. nurjan cım..beni şaşırtmanın sebebi geleceğini bilmememdi:))görünce tanıdım ve şaşırdım:)))aha
    evet anca foto çekilirken bir arada kaldık..ama bir dahakine ederiz inşl.

    YanıtlaSil
  15. biri tesettürde moda mı dedi:= seçtim çünkü bir gördüm biraz konuştuk bir daha konuşamadık canım...yalanmı:))seni görmekte güzeldi canım:))

    YanıtlaSil
  16. bende yeni bloggerım (: hepinize maşallah çok tatlısınız güzel vakit geçirmişsiniz inş. birgün bende olurum (:
    http://beyazduslerim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. Antalyalarda olunca katılamadım ama bidahaki sefere inşallah.Hepiniz çok tatlısınız.Tanışmak ümidiyle...

    YanıtlaSil
  18. gerçekten herkes bir yerlerde olmuş, ama çok da güzel:)aldığınız keyif yüzünüze yansımış, bir dahaki toplantıyı kaçırmamak umuduyla!:)

    YanıtlaSil
  19. eN YOLDAŞŞ?? 70 lerde hissettm kendimi,yoldaş arkadaş! Ortam çok keyifliydi,tekrar tsk ederim Seda'ya,herkesle tanıstgm için memnunum,benide şaşırtanlar oldu tabii onlar da postta artık ;)

    YanıtlaSil
  20. çok güzel bi buluşma olmuş fakat bazı blogerlerin oradaki bi kaç kişi hakkında isim vermeden havalı kendini beğenmiş bunun gibi şeyler yazdığını okudum.herkesi okudum herkes çok memnun ama biri bu olumsuz eleştiriyi yapmış hemde çokda hoş olmayan sözlerle.herkezin yapısı farklıdır,bence oraya gidip sonrada arkadan konuşmak çok yanlış,resimler hiç te onun yazdığı gibi söylemiyor,hem memnun değilsen kalk git dimi sonradan arkadan konuşmak ne demek.bence bu tipler bu toplantılara alınmamalı.o insana boşuna antipati duymamışım onu anladım.neyse canım çok uzattım ben sadece bi takipçiyim ama çok kızdım napiim.

    YanıtlaSil
  21. pardon canım kullanıcı adımı kızgınlıkla yanlış yazdım esra değil beyza.

    YanıtlaSil
  22. Seni görmekte güzeldi canım inş birdahaki sefere bol vakit geçirip sohbet ederiz herkesle bi konuşup selam verim dedim bide baktım herkes dağılmış zaman o kadar çabuk geçmişki anlamadım ama senin methini baya biiii duydum bir dahaki sefere yanında oturucam bol bol sohbet için :)çok öptüm

    YanıtlaSil
  23. merhaba,
    blogun ilgimi çekti ve hemen izlemeye aldım...
    bu ortamda bende olmak isterdim...
    ama davetten haberim yoktu...
    sevgiler...
    banada beklerim...

    YanıtlaSil
  24. tubacım yoldaşşşşşşş..:))yoldaşım:)

    YanıtlaSil
  25. beyzacım kişi kendini yansıtır..sevende olabilir sevmeyende bişey diyemem...herkes herkesi sevmek zorunda değil tabiki ama madem önyargılı olucaksın gelme arkadaş:))kim bilmiyorum ben raslamadım ama duydum birkaç kişidende böyle yorumlar yapıldığını..amaaaan walla fotoğraflar anlatıyor dediğin gibi:)

    sonaycım inşl:))görüşürüs yine:)

    gurme şirine:geleneksel hale gelecek zaten:))katılırsın inşl:)))teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  26. Utandim yaa, en saglam konusmaci haa:)) cok tatlisin. serapcim iki arada bi derede tanistik ama ben seni cok sevdim, insallah daha da sık bir araya geliriz. Ama mıhlama partine de gelmeyi cok istiyordum:/ offf offf

    YanıtlaSil
  27. sumeyra teacher1 Mart 2012 09:27

    Birde Armineye kollari uzun yapmalarini soylerseniz cok sevinirim kaplarin parduselerin kollari kisacik yani uzun boylular icin duduk gibi kol yapiyorlar.ya uzun gelen kestirir ama kisa olunca actirinca izi belli oluyor.1 75 likleri de dusunsunler kolum 64 cm ben napim hic alamiyorum.thanks

    YanıtlaSil
  28. bu etkinlik davetli blogger için miydi acaba?

    YanıtlaSil
  29. Ne ara bu bluşma oldu yaaa :(

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...