Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

11 Aralık 2011 Pazar

Günlük hem şık,hem salaş kombin...

Herkese merhabalar,güzel pazarlar efeniim...Bugünün güzelliğine uygun olarak, aslında facebook sayfamda bolca paylaştığım kombin fotolarından birine yer verdim. Malum ben genelde açık olan bayanların da,tesettürlü bayanlarında giyebileceği kombinler yapmaya çalışıyorum.Bu kombinleri beğenen çok olunca ve nereden yaptığımı soran..!:))))))bende açıklama gereği duydum.
Sitenin adresi:http://www.polyvore.com/cgi/home
 bu siteyi bulmam 2-3 sene öncesine dayanıyor aslında.Çünkü dikiş yaparken model bulmamda yardımcı oluyor.Hangi kıyafetler moda,ne sıklıkla giyilebilir keşfediyorum.Kombinlerimi de bu sene yayınlıyorum.genelde güncel modaya uymaya çalışıyorum.Eğer facebook sayfama bakmadıysanız hala buradan kombinlere bakabilirsiniz.

Gelelim kombinime,malum ben dikebileceğim şeyleri kombinliyorum(tabi aralarında çok zor olanları hariç:)işte bu sene bolca diktiğim kloş etek tek farkı kışın renklerinden vişne çürüğü rengi,Üstündeki kalp deseni bu sene yeterince gördük aslında:)sağdaki ceket modelinden yaptım aslında ama fotolayamadım halaaaa..En çok hoşuma giden kombinlerden olduğu için yayınlıyorum.biraz güneşli günlerden kalma o ayrı:)
Aşağıda ürünlerin nerelerden alınabilineceği siteleriyle verilmiştir.Artık size kalmış:))Boool neşeli ve huzurlu bir gün geçirmenizi diliyorum...Yazı yazmayı özlediğim için biraz fazla uzattım galiba:)hoşçakalın.



şık2




Knit shirt
$35 - axparis.co.uk

Cameo tailored jacket
£75 - coast-stores.com

Long red skirt
$545 - intermixonline.com

Madewell polka dot flat
$195 - madewell.com

Oasis ballet shoes
$45 - asos.com

Zara leather handbag
$149 - zara.com

Dooney Bourke satchel handbag
$196 - zappos.com

Feather necklace
$7.99 - stylesforless.com

PASHMINA ART cashmere shawl
€50 - pret-a-beaute.com

5 yorum:

  1. Linkini facebook sayfamda paylaşınca gelip okuyup yorum bırakmasam olmazdı.. ;)
    Çok tatlı görünüyor kombinin. Zara siyah çantayı ben de çoook beğenmiştim. Ama acayip ağır bir çanta. Genelde çantalarım boş halleriyle bile ağır olduğu için ve bu konuda sorun yaşadığım için çok beğensem de kendime bir dur deyip almadım bunu. Aklında varsa haberin olsun diye söyleyeyim istedim. :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. hoşgelmişsin:))bu nazik hareketin için de ayrıca teşekkür ederim..ben o çantayı aldım ama:((çoook sevdiğim birine vermek zorunda kaldım:)hediye ettim yaniiii..kullanamadım.bana da pek kullanışlı gelmedi yani..tekrar beklerim.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar. Serra`nin face sayfasinda blogunu görünce hemen ziyaret etmek istedim. keyifle takip edicem insAllah.

    Slmlar, Yesim.

    www.classic-and-elegant.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin yeşimcim..takipte kalmana sevindim:)

    YanıtlaSil
  5. cnm çok güzel bi kombin olmuş yine:))o sagda ki ceket modeli benimde çok hosuma gidiyor,kendi diktiğini bizimlede paylaş en kısa zamanda:))

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...