Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

13 Şubat 2014 Perşembe

Ve... Yeniden Seby Fashion Zamanı..!


Merhaba Arkadaşlar...
Bundan bir önceki yazımda yeni bir başlangıç diye anlatmıştım,lakin hayatın neler getireceğini malesef kendimizi çok kaptırsak da bilemiyoruz.Başka bir alanda iş hayatına atıldım ama kısa sürdü.Bunca yıldır aile şirketimizde (evlenmeden önce) çalıştığım için ve hobi olarak yaptığım halde,aynı zamanda işim olan seby fashiona kıyasla, bir başka yerde çalışmak bazı gerçekleri gerektiriyormuş.Doğrucu olmak,işini hakkıyla yapmak için uğraşmak kabul görmüyormuş anladım açıkcası bazı büyük firmalarda.Hep bir üst olma savaşı var ama işini yapan yok.Ben bazı gerçekleri görmemezlikten gelemedim sanırım.Yazık ki  kıdem kavgaları taht kavgalarını aratmayacak cinsten..Kimin gerçek,kimin yalan konuştuğunu anlamak imkansız neredeyse..Birilerine yaranma mevzularını hiç söylemiyim bile..Doğal olarak bugüne kadar hem karakterim gereği,hemde aile şirketimizde buna ihtiyacımız olmadığından ben biraz fransız kaldım bu konulara arkadaşlar:)Bu konuda çenem çok düştü:)
Herneyse, çok şükür ki severek yaptığım bir işim var zaten.Gönlümün bir köşesinde daimi,ne yaparsam yapıyım,bazen sıkılsam da yine beni bırakmayan o hevesim var.
Bunu bu kısa ayrılıkta daha iyi anladım.Birde artık yeniden "seby fashion!"diye açıkladığımda,gelen o "iyiki döndünüz..!" mesajları yokmu:))Gerçekten iyi birşeyler yapmışım dedirtti bana.Dikiş dikmeye hevesli birçok kişinin blogumdan bir nebze bile faydalanabiliyor olması ne güzel birşey..Dahada bir heveslendim sayenizde.Herkese çok teşekkür ederim.

Şimdi gelelim asıl meseleye:)
İnstagram (srpbykylmzr) hesabıma yüklediğimde oldukça beğenilen tunik-ceketi birçok renkte dikmeye başlıyorum inşallah.Ayrıca satışını yapıyorum diye yapılışını paylaşmamak da yok merak etmeyin:) ilk fırsatta nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağım.



Bu sarı tunik-ceket güzel yanı aslında hem düğmeleri kapatıp tunik olarak,hemde önü açık ceket olarak kullanabiliyorsunuz.Aslında ben bu tarz kullanımlı ürünlere isim vermekte zorlanıyorum yaa.. Tu-Ket mi desek acaba:)) tunik-ceket uzun oluyor:)



Bu zümrüt yeşili sade ceketi ise cepleriyle detaylandırdım.Önü açık kullanıma uygun,inanın kurtarıcı:)
Kumaşların cinsini çok soran olmuştu.Bunlarda örme jarse kullandım.Hem esnek olması,hem mevsimlik olması adına.Spor yada şık  olarak kombinlenebilir.


En son olarak da mavi salaş hırka..Bu hırkamı üstümden çıkarmak istemiyorum.Gündüz,gece herşeye rahatlıkla uyarlamak mümkün yani..

Bu tarz parçaları seviyorum ki,bizim için gerçekten rahat oluyor.Üst üste giyinmeyi sevmeyen biriyseniz hele..:)

Şimdilik bu kadar arkadaşlar.Takipte kalın ki, yakında dikiş önerileriyle burdayım:)


Kalın Sağlıcakla
Serap Büyük Yılmazer


25 yorum:

  1. HOŞGELDİNİZ,SATIŞINI YAPTIĞINIZ ÜRÜNLERİN YAPILIŞINI PAYLAŞMANIZI ÇOK TAKDİR EDİYORUMM
    TEŞEKÜR EDERİZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. estafirullah.rica ederim asıl ben teşekkür ederim.:)

      Sil
  2. Cokcokcok sevindim yazmaya baslamaniza.tu ket lerde super hemen ceplerden esinlendim bitirdigim hirkama ekledim:)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzelll:)çok sevindim esinlendirdiğime walla.sevgiler

      Sil
  3. hoşgeldiniz:) dikiş konusunda gerçekten çok başarılısınız.tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  4. Yasaaaasiiiiinnn :) yeniden buralarda gördüğüme sevindim :) zumrut yesili tuket super ♥♥♥ tuket olayini pek bi sevdim :) hadi bakalim yeni sayfalar kaldigin yerden devam etmeler icin bismillah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bismillah çok teşekkür ederim sevgiler

      Sil
  5. MALESEF BENDE İYİKİ DÖNDÜNÜZ DİYENLERDENİM :) TABİ İŞİNİZ İÇİN DE RABBİM HAYIRLISINI VERSİN DİYORUM VE BEKLEMEDEYİM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok naziksiniz amin hepimiz için teşekkür ederim

      Sil
  6. Çok ama çook sevindimmm 😊

    YanıtlaSil
  7. Dönmenize çok sevindim! Özletmiştiniz...

    YanıtlaSil
  8. Ben de evlenmeden önce uzun süre çalışan ama evlenince bırakanlardanım.Oğlum biraz büyüdüğünde tekrar çalışayım diye düşündüm ama işbaşı yapınca durumlar değişmişti.Yıllar sonra iş ahlakının bu kadar değişmiş olması şaşırtmıştı beni.Belki heryer aynı değildir ama böyle durumlar insanı soğutuyor.Galiba en iyisi kendi işinin sahibi olmak::))

    YanıtlaSil
  9. Aaaa ben daha yeni görüyorum...
    Ohhh, iyi ki dönmüşsünüz. Sevindim gerçekten, daha önceki haberde epeyce üzülmüştüm çünkü.
    Neyse ki çabuk döndünüz, merakla bekliyorum yeni paylaşacaklarınızı :)

    YanıtlaSil
  10. selamın aleyküm, yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum..ve yaptıklarınızdan inanılmaz feyz alıyorum.Tamda benim tarzım işte bu diyorum..sizden siyah şalınızın markasını öğrenmek istiyorum.ben belirteyim arminenin siyah (ipek) şalını aldım pamuklu kumaşlar nasıl tüylenir o şekilde oldu.2 kez değişti geldi 5 gün kullandım aynı şekilde oldu şimdi para iadesi istiyorum.sizinki hangi marka ondan öğrenmek istedim.tüylenme şikayetiniz oldu mu ipek şallarınızda...eseleme aleyküm...

    YanıtlaSil
  11. Bu arada şunu da belirteyim siz yazılara ara verdiğinizde her sayfanıza baktığımda yeni yazı olmaması bir hüsrandı benim için..Yeniden aramıza hoş geldiniz iyi ki geri geldiniz....

    YanıtlaSil
  12. Hosgeldiniz Serap hanim! Sizi instagramdan buldum ve iyiki bulmusum cok sevindim :-) buyuk bir merakla Tu-Ket'in dikimini bekliyorum havalar dahada isinmadin kendime birtane dikmeliyim mutlaka

    YanıtlaSil
  13. Yaptiginiz urunler çok guzel tamda benim tarzim ama sizden ricam bu mavi ceketin yapilisini bi yazisi veya video seklinde koyarsaniz çok sevincem elimde bazi kumaslar var ama diktircek yer bulamadim lutfen yardim edin de kendim dikebileyim bunu gereken çok istiyorum lutfen sizden çok Rica ediyorum

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...