Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

18 Mayıs 2013 Cumartesi

İşte geldim Burdayım..!(düğün elbiseleri detayları)

Merhaba,Merhaba..!!!!
Keyifler nasıl arkadaşlar.Sanırım bu aralar birçok blogger arkadaşımda olduğu gibi bendede bir rehavet var ve yazı yazmayı bırakın,facebook sayfamla bile ilgilenemiyorum.Hatta resim bile çekmiyorum.O kadar bir üşengeçlik varki sormayın.Birde yoğun bir dönemden,biraz daha normal bir döneme geçince iyice pinekleme durumundayım.Geçen ay mawişizi evlendirdik sonunda:).nisan ayında o kadar yoğundum ki biliyorsunuz,hem kına hem düğün için kendime ablama elbiseler,arada siparişler vs.ama bitti.Malesef ki o gün telaştan tek foto bile çekilememişim.Hem topluluk içinde elbise detyalarım olmadan var.Zaten elbisemde aceleye geldi ve istediğim gibi olmadı.Neler atlattı zavallım.Ama yinede giydim günü kurtardım.Ablamın elbisesi ise ona çok yakıştı maşallah.


arada onun resmini çekmişim:)


benim elbisemde detay yakadaki işleme idi.ama tonu bulamadım.boyattırdım olmadı.sonra kendim boyadım.boncukları boyanmadı vs.tabiki yine son 4 gün kala diktiğim için kendime değiştiremedim de..


neyse ki öyle böyle giydim.Bu fotolarıda kuzenciğim çekmiş saolsun.yoksa fotomda olmıcaktı:)kalitesi telden ve akşam yani kusurabakmayın artık.

Bende durumlar böyle..bu ara dikişten bir soğukluk geldi açıkcası.umarım düzelir..
Kalın sağlıcakla..

Serap büyük yılmazer

9 yorum:

  1. çok şıksınız hanımlarr :)

    YanıtlaSil
  2. burdan çok güzel gözüküyor. ellerine sağlık dikişten soğuma nolurrrrrrrrrr :P

    YanıtlaSil
  3. ikinizinde elbiseleri çok güzel olmuş.ayrıca sizin elbisenizin işlemeside hiç belli olmuo bence siz bildiğiniz için gözünüze batmıştır :)

    YanıtlaSil
  4. güzel iş çıkarıyorsun, maşallah...

    YanıtlaSil
  5. cok da guzel olmus bence haksızlık etmeyın kendınıze ablanızın uzerınde kı burda dergısının elbısesını kac bedende calıstınız ben ne zaman kendıme calıssam buyuk oluyor 42 bedenım ama 42 bol duruyor sızde de oyle bırsey oldu mu acaba

    YanıtlaSil
  6. moda
    anlayışınız güzelmiş kıyafetler yakışmış :)

    YanıtlaSil

  7. dikiş bazen soğutuyor kendinden umarım tez zamanda gider sogukluk ;)

    YanıtlaSil
  8. ben size bir sey danısmak istıyorum cevaplarsanız sevinirm benm nişanım var ama bn biraz kilolu biriyim ama zayıf gözükmek istiyorum nasıl birey tercih etmeliyim.bide kuzenınze diktignz burda elbiseyı cok begendm kilolu gosterirmi yoksa göbek kısmını saklarmı.cevaplarsanzcok seviniirm simdiden Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  9. cok cici ablacımm pembe elbıseye bittimm

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...