Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

6 Şubat 2013 Çarşamba

Bir süpriz nişan eğlencesi hikayesi:))

Herkese Merhabaaaaa!
Şu an hasta da olsam size çok neşeli bir post yazıcam:)Umarım keyifler iyidir arkadaşlar.Değilse de yerine gelecektir diye umuyorum inşl.Çünkü Az sonra okuyacaklarınız bir nişan eğlence hikayesi olacak..Her detayı okuyabilirseniz ne alaaaaaa:) Bu postta eğlence detaylarını anlatıyorum.elbise için başka bir yazı yazıcam inşl.

Hikayenin kahramanları Merve&Yasin..Merve yani bizim mawişimiz bir çok ürünümde bana desteğini esirgemeden mankenliğimi yapan kuzenim olur.Aslında kuzenim değil kardeşim ben onun aplası olmaktan çok mu çok mutlu oluyorum.Tabiki diğer kuzenlerim içinde böyle durum.Yasin ise müstakbel damadımız.Saolsun neşesi ve beyfendiliği ile bizlerin arasında çoktan yerini aldı.Kardeşimden farkı yok artık..

Peki bu kadar çok sevdiğiniz iki insanın mutlu olması için neler yapmassınız?İşte bizde böyle düşündük ve kuzenleri olarak mawişimize tamamen süpriz bir nişan eğlencesi yaptık.Aslında nişan değildi amacımız,biz kuzenler olarak ve 53 Lü olarak:) arada horon geceleri yapıyoruz da bu da öyle olsun dedik.Ben elbise dikiyim diyince ve Sonra mawişimiz nişan yapmayınca (evlilik tarihi erken olunca) ufak nişan partisine döndü olay.Bütün kuzenler elimizden ne gelirse yaptık.Bütçemizi ayarladık,ve başladık.Herkes görevini üstlendi..

Tabiki benim en büyük görevim de Elbise yapmaktı.Mawişin ölçüleri zaten vardı ama prova için beyaz yalanlar gerekliydi.Rabbim affetsin anlamasın diye baya uğraştık:)MAwişe başka bir müşterime dikeceğimi ve ölçülerinin yakın olduğunu söyledim.Genelde böyle çalışıyoruz.Kumaşa ve renge karar vermekte çok zorlandım.Çünkü merve başkasına yapılcağını düşünerek altın sarısı,bordo, gibi renkler söylüyordu.Oysa ben altın sarısını sözünde giydiğini ,kırmızı yada bordo yu da kınasında giyeceğinden olmaz diye düşünüyordum.Neyse kumaşı aldım dantelide.Diktim.

Damat beyin isteği üzerine yeni bir evlenme teklifi de ekledik organizasyona.Ona düşern gitar çalmak,yüzükleri almak ve pankart bastırmaktı:)

Diğer detayları,süslemeler,kurabiyeler,hediyeler,pasta  vs. diğer kuzenlerle hallettik.

Veeee işte o gün...!

Mekanımız reşitpaşa da köprü manzaralı Çakabey Cafe de idi..


O gün ben evden sabah çıktım.Mawişe akşam ablamda kuzenler toplanıcaz dedik.Amacımız mawişi ablamda giydirip mekana getirmekti.Ablam,ben ve eşlerimiz mawişi bekliyorduk.Diğer bütün herkes mekanda (damat dahil)Mawiş geldi morali bozuktu.Bunuda bilerek yaptık:))) neyse elbiseyi giydirdik.O hala müşterime gideceği için elbisenin resimlerini çekeceğimizi düşünüyordu.Neysve giydirdik ve dedik ki hadi dışarıda çekim yapıcaz evde olmaz.Oda peki dedi garibim napsın :) Arabaya bindiğimizde gözlerini kapattırdık.Çünkü mekanı biliyordu anlamasın diye.Gözlerini kapattığımızda tabi sordu noluyo diye.Dedik hiç konuşma bekle.O sonradan diyoki ''ben sandım doğumgünümü flan kutluyacağız.Ama hala elbiseyi düşünüyordum.Ablam bu elbiseyi bana giydirdi ya birşey olursa müşterisine nasıl vericek''.Resim flan diye düşünüyormuş:)''Ancak içeri girdiğinde hala soruyo bana abla bu elbise benimmiydi diye:)

Neyse mekana yaklaşınca önceden konuştuğumuz gibi herkes orda merdivenin sonunda sessizce bekliyecek.Damat gitarıyla şarkısını söyleyecek ve pankart açılacak.Mervenin cevabıyla fişekler patlıyacaktı.Ayrıca Kameraman tuttuk ki her anı yakalasın die.

Neyse geldik işte o ana..!Aslında videoyu paylaşmak isterdim ama :))o doğallık muhteşem.Mawiş hala gözleri kapalı olduğundan ancak gitarın sesi geldiğinde anladı ve bizde o anda açtık gözleri zaten..


Şok şok şok..İşte 1.5 aydır beklediğimiz tablo buydu:)Merve merdivenlerden inerken zor oldu tabii.görmediğinden..:)


Bu büyük şok atlatıldıktan sonra içeri girildi.


                             yüzükler takıldı.Herkesin elbirliği ile getirdiği o güzel atıştırmalıklar yenildi..


                            Bir yandan horon çekilirken bir yandan fotolar çekildi.Derken..


Sıra pasta kesimine geldi tabiki...


Aslında damadın gitar çalması gerekiyordu ama kızımız biraz büyük olmuş:)



Pastadan sonra tam gaz eğlence devam etti.Davetlilerin yaş aralığı 18-35 olunca eğlence durmak bilmedi tabii..:)
o detayları atlıyorum izninizle..






Gördüğüz gibi benim ise tipim kaymış gibi:)Eeee o kadar oyundan sonra normaldir.kusurabakmayın artık:)


Davetlilere ne verdik peki;


Tüm süslemeler ve verilen nişan şekerleri kutusu,kavonuz,tülü vs.eminönünden alındı.Kurabiyeleri ise yaptırdık.Konseptimiz mor olduğundan mor üzerine yoğunlaştık tabiii.Saolsun sinem ve sevgi ablamlar tek tek şekerleri koydular kavanorzlara süslediler.Poşetlerine yerleştirdiler.Afişleride ben hazırlayıp renkli fotokopi halinde kuşe kağıda bastırttım.


Davetiye dağıtamasak da hatıra olsun diye damadımız katılanlara teşekkür davetiyesi bastırmıştı.

Gecenin sonunda herkes bu güzellikler ve bol eğlenceyle ayrıldılar mekandan.Gerçi bir türlü çıkamadık.Tadı damağımızda kaldı herzamanki gibi:)


Buda aslında girişte açılan pankarttı:)


Kadraja sığdığı kadarıyla 53 sülalesi :)kuzenler,damatlar,gelemeyenler (ki aslında bizimleydiler) gerçekten güzel bir akşam yaşadık.En önemlisi çiftimizin mutluluğu idi.Ee buda oldu.Bize de yetti..

Sizlere de fikir olur umarım.
Elbiseyle ilgili detayları bir sonraki posta bırakıyorum izninizle.

Kalın Sağlıcakla..
Serap Büyük Yılmazer

20 yorum:

  1. BİR SOLUKTA OKUDUM ÇOK GÜZEL BİR PARTİ OLMUŞ OKURKEN BEN BİLE EĞLENDİM ÇOK GÜZEL BİR JEST OLMUŞ ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR İNŞ.:))))))))

    YanıtlaSil
  2. bu bu bu resmen bir bomba olmuş ya çok güzel 2 kere okdum resmen hemşerim :)) çok güzel birşeyler hazırlamışsınız.. çok güzel yaaaa...

    YanıtlaSil
  3. Ya ben bayıldım gerçekten çok güzel bi eğlence olmuş şüphesiz.herşeyden önemlisi sizin akrabalık bağlarınız herkesin bir arada olması düşünülen ince detaylar çok hoş.Çifte mutluluklar diliyorum sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. böyle kuzenlere can kurban :) her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve çok güzel gözüküyor.
    sizler de öyle çok şıksınız. kuzeninize diktiğiniz elbiseye de ayrı bir bayıldım zaten.
    renk, dantel detayı, işçilik hepsi süper.
    Allah mutluluklarını daim etsin inşallah.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. mawiş ne kadar şanslı böyle bi ailede olduğu için.
    serap tüm yazını yüzümde beliren gülücük içinde okudum o anı yaşadım sanki:) çok ince düşünülmüş herşey çiftide senide tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  6. ya sizin akrabanız olasım geldi :) nekadar ince düşüncelisiniz maşallah ya Allah sizin gibi akrabaları herkeze nasip etsin çok kıskandım vallahi Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir süpriz olmuş ya :) Rizeli olarak eğlenmeyi süpriz yapmayı horonu çok seviyoruzz :) Mavişe ömür boyu mutluluklar Allah tamamına erdirsin :)

    YanıtlaSil
  8. Ayy çok tatlı bir sürpriz olmuş.. Keşke beni de düşünen böyle kuzenlerim olsaydı diye içimden geçirmedim değil :) Bayıldımm elbiseye de organizasyona da :) Maviş çok sanşlı, sizin gibi bir aileye sahip olduğu için..

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel ya bayıldımm :) bende isterim :P şimdiden kuzenlerime söylicem :D
    benimde moda blogum var canım, beklerim :)
    http://benlimoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. :) ne hoş :) başkasının mutluluğu ile mutlu olmak ne büyük erdem :) umarım bu ilişkileriniz hiç bozulmaz.. genç çifte de mutluluklar..

    YanıtlaSil
  11. senin gibi dost herkesin başına :))) ne güzel bi süpriz olmuş bu :) gelin in elbisesine bayıllldddıııımmm

    YanıtlaSil
  12. çok güzel :))
    pastayada bayıldım :))

    YanıtlaSil
  13. Walla yüreğinize emeğinize sağlık ... Hiçbir ayrıntı atlamamış ... Merve çoook şanslı ...
    İ

    YanıtlaSil
  14. ÖMÜRLERİNCE UNUTAMAYACAKLARI BİR SÜPRİZ OLMUŞ ..OKURKEN HEYCAN DUYDUM..EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇİFTE KUMRULARADA MUTLULUKLAR..www.gulhanmiray.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim.Güzel sözleriniz için:)

    YanıtlaSil
  16. ne güzel bir süpriz olmuş, Allah herkese sizin gibi kuzenler nasip etsin valla :)
    herşey çok güzel görünüyor, çiftede mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  17. Gerçekten unutulmaz bir jest olmuş. Ömür boyu hatırlayacaktır. Elbisesini de çok beğendim. Mutluluklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  18. Gerçekten çok başarılı bir proje olmuş, tebrik ederim. Diktiğiniz nişan kıyafetine bayıldım. Sade ve şık, göz alıcı aynı zamanda. Paylaştığınız birkaç resim bile daha fazlasının olduğuna dair ipucu : )
    Çiftimize mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  19. ya bu elbiseyi nasıl alabilirz

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...