Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

23 Ocak 2013 Çarşamba

Mihri Helal Kozmetik Lansmanı-Blogger Buluşması

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle mübarek mevlid kandilimizin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Daha sonra da sizlerle geçen cumartesi Mihri helal kozmetik'in tanıtım lansmanda neler yaptık paylaşmak istiyorum:)



İlk olarak mihri helal kozmetik ekibi tarafından çoook güzel ağırlandık bu yüzden hepsine tek tek çok teşekkür ederim.Mekanımız Acıbadem Cafe Crown idi.Canım arkadaşım Feyza ile birlikte gittik mekana.İçeri girdiğimizde çoğu kişi gelmişti.MAsa donatılmış,ikramlar nefisss:)Öncelikle tanıştık.Diğer blogger arkadaşlarımızla zaten görüşüyorduk ama bu sayede özlem giderdik yine:)

Ben,Feyza,Aybikestil,zehra,diğer zehra:) ve tatlı mı tatlı anne adayı nurcan katılan bloggerlardandı.Diğer konuklar arasında ise yeşil topuklar,aysha dergisi ekibi,esra seziş ve zaman gazetesi haftasonu ekleri  yazarı Esra Keskin Demir idi..

Biraz sohbet ettikten sonra mihri ürünlerinin detaylarını Helal kozmetik olma hikayesini,içeriklerini,ve daha hangi ürünleri istediğimizi konuştuk.Bana gelen mesajlarda parfüm istediğinizi ve numune alıp deneyebilirmiyiz diye sormuştunuz.

1.Parfüm için helal olması anlamında çok geniş bir çalışma gerekliymiş.Bazı maddeler konulması gerek olduğundan helallik anlamında sakıncalı olabiliyormuş.Bu yüzden araştırmaları devam ediyormuş fakat şimdilik öyle bir çalışma olmayacakmış.

2.Numune olarak kullanılması tavsiye edilmiyor.Çünkü bir ürünün işe yarayıp yaramadığını en az 30 günlük kullanımda anlayabilirmişiz.Küçük numunelerde en fazla 1 hafta gittiğinden sonuç alınmazmış.

Yeni ürün olarak da helal dudak koruyucu ve rolon üretimi yapılması istenildi.arkadaşlarımın önerilerine kesinlikle katılıyorum.Özellikle rolon kısmına:)


Ne kadar zevkle dinlediğimiz belli oluyor sanırım:) Mihri kozmetik öyle alelade gelişen bir firma değil.Gerçekten tüm detaylar düşünülerek bir bütün halinde sunulmaya çalışılıyor.Helal sertifikalarından,içeriğine hatta kutuları ve logosuna kadar birbirine bağlı herşey.Mihri ürünleri ve kutuların bende uyandırdığı ilk his Osmanlı dönemi objeleri gibi olmuştu.Nitekim hikayesinde de bunu baz almışlar:)



Hatta mihrinin logosu osmanlı motiflerinden esinlenilerek tasarlanmış.Ee renklerde uygun.Daha nolsun:)

 Yeşil topuklar 'ı bir çoğunuz bilirsiniz.Ordan Zeynep hanım gelmişti.Aslında baya sohbet ettik ama resim çekilmemişiz.Neyse başka sefere artık.


Mihri helal kozmetik  ve aysha dergisi ekibi:


Sonra flaşlar,yakın sohbetler derken baya bir eğlendik gerçekten.Soldan feyza,zehra,ben,hülya aslan,zehra,nurcan,aybike



ben bebişle konuşurken:) Maşallah,Maşallah Maşallah..!diyelim.Gerçekten güzelliğine güzellik katmış hamilelik arkadaşımın.


Benim bu halim nolcak bilmiyorum.Resim çekilirken normal duramıyorum ya.Gerçi sabit duramıyorum illa bir hareket ondan sanırım:)bizim kızlar ne güzel durmuşlar ben fırlamışım:)


İki güzel yanyana arkada ben gerisini biliyorsunuz:)


O..o o varya o ayrı işte benim için..!



Bunlarda hediyelerimiz.Ürtümdekini ben diktim ama biraz fazla bruşmuş:)o yüzden kusurabakmayın kötü çıkmış.Rengini soran olmuştu morcivert diyorum çünkü ne mor nede lacivert:)

bu arada buluşmaya gitmeden instagramda paylaşmıştım.Yaka iğnesi gibi görünen ama aslında küpe olan yakamdaki bu güzellikleri:)Önceleri de küpeleri birkaç yerde kullanıyordum yaka iğnesi gibi biliyorsunuz.
Ama bu sefer evde bulduğum bir zinciri geçiriverdim yaka kolyesi oldu.Sizce nasıl?


Kendi adıma gerçekten güzel kişiler tanıdım ve bilgiler öğrendim.Aysha dergisini de merak ediyordum.Onunda detaylarını öğrendim sayılır:)Bakalım diğer yazılarda ondanda bahsederiz inşl.

Mihri Kozmetik ekibine yine tekrar tekrar teşekkür ederim.
Kalın sağlıcakla
Serap Büyük Yılmazer

Mihri Kozmetik Facebook Sayfasına bir göz atın derim..




14 yorum:

  1. küpelerden yaka ucuna aksesuar fikri çok hoşuma gitti ama mağlum kalın olduğundan büyük bir iz bırakıyor olsa gerek :( hele o mor lacivert karışımı tunik :) çok da tatlı olmuşsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslına bakarsan iz bırakmıyor çoğu kumaşta çok narin saten,ipek tarzı kumaşlarda tabii bırakır.denemeli:) çok tşk ederim

      Sil
  2. ne güzel eğlenmişsiniz.bende orda olmak isterdim:)ayrıca çok sempatik çıkmışsın resimlerde hiç öyle düşünme:) küpeden bozma yaka iğnene bayıldım çok güzel duruyor.güzel fikir verdin bana:) teşekkürler sevgiler serap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekküler tubacım.güzel görüşün o senin.

      Sil
  3. maşallah hepiniz apayrı güzelsiniz.yakandaki küpelerden çok şık benim de kulaklarım delik değil bana hediye geliyor bende yaka iğnesi olarak kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. bizim de haberimiz olsaydı geli-rdik :((
    kısmet :((

    mevlid kandilimiz mübarek olsun canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim insiyatifimizde değildi davet malesef:(firmanın çağırdıkları yani.başka sefere inşl:) amin

      Sil
  5. maşallah hepinize güzel bir buluşma olmuş. bende blog yazıyorum bloguma herkesi beklerimm :)

    YanıtlaSil
  6. o fotoğrafta çok şirin çıkmışsınız bence :) merhabalar bu arada. çok hoş bir buluşma olmuş. gurme şirineme katılıyorum, keşke bizlerin de haberi olsaydı. yapılacak olan bir blogger buluşması olursa katılmak isterim. sizleri tanımak çok keyifli olacaktır diye düşünüyorum. sevgiler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler.malesef bizim davet etme şansımız yoktu.firmanın çağırdıkları geldi:)inşl genel bir bluşmada görüşmek üzere

      Sil
  7. nasıl da güzel anlatmışsın serapcığım, ellerine sağlık. Benimle ilgili kısmı okuyunca hayli şımardım yüzümde güller açtı :) seni kocaman öperim :*

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...