Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

24 Kasım 2012 Cumartesi

Kosgeb girişimcilik kursu günlüğü ( part1)

merhaba arkadaşlar,
Keyiler nasıl?Benim için yoğun dönemler azalıyor gibi sanki..Aslında üzülmüyor da değilim bu kadar yoğunluğa alıştıktan sonra boşluğa düşmeyi de istemem.Bunun bana artısı dikişe daha fazla zaman ayıracak olmam tabii ama alıştım kurslarıma.Şimdi 1 tanesi bitiyor.Sondan başlamış gibi olucak ama 1 ay önce Kosgeb in girişimci kredisi için mecburi olan girişimcilik kursuna ismek kadıköye başlamıştım.Ve artık haftaya çarşamba son bulucak.Bu kursta kazandıklarım normal kurslardan çok farklıydı tabii.Kosgebin ne olduğunu,detaylarını daha sonra bir postta yazıcam inşl.Hemde tecrübe etmiş olurum o zamana kadar:)Bu kurstaki arkadaşların hepsi birer girişimci.Yani yeni fikirleri olan yada en iyi yaptığı işi büyütmek,bir yer açmak isteyen başarılı  insanlar..O yüzden az sonra fotoğrafları gördüğünüzde ileride büyük yerlere gelmiş insanları da görebilirsiniz:)Malum bugün de öğretmenler günü.Bizde öğretmenimizi unutmayalım dedik ve küçük bir parti yaptık.Eee bu kadar girişimci dedik peki bizi motive eden ve projemizi en iyi şekilde hazırlamamız için bizlere bıkmadan,usanmadan konuları anlatan kim?meşhuuur  hocamız sevgili ,sayın Doç,Dr Özgür Çengel'e de ayrıca teşekkür etmeyi borç bilirim.:)Gülüyorum çünkü kendisi o kadar mütevazi bir insan ki ..



tabiki sizlerin ve kendi öğretmenlerimin de gününü kutlarım.

Dikkatinizi bir noktaya çekmek isterim kiii partide kullanılan ürünlerde girişimcilerden:))
Yani bu güzel pastayı ve daha nice güzel pastaları yapan arkadaşımız melek..Yani "cakecoholic".Pastanın dışı kadar,içi de süper lezzetliydi.Canım benim yoruldu bizim için..
Onun yaptığı güzel işlere buradan bakabilirsiniz..
Gelelim aslında pasta öncesinde yediğimiz mükemmellll pilava..Pilav dediğime bakmayın bu çok farklı tadı ve şekli olan bir ürün aslında.Ama detayları söyleyemem.Tülay ablacım yerini açınca gidip yersiniz..Kesinlikle mü-kem-mel...Ona da ayrıca teşekkür ediyorum ki o kadar uğraşıp bizleri bu muhteşem tatla buluşturdu.


işte o muhteşem tadın sahibi..


Girişimciler arasında o kadar iyi meslek grupları varkii şimdi söylemek istemiyorum.Ama işler yapıldığında tek tek sizlere tanıtmaktan mutluluk duyucam.



                                                tülay abla,ben,ebru,neriman abla


Kurs sonuna doğru artık bu hale geliyorsunuz.sarmaş dolaş:)


 İşte facebook sayfamda da dediğim gibi pastalardan,keklerden bahsederken gözleri parlayan arkadaşım melek..Harika fikirlerimiz var ileride inşl.


Ünlü Doç.Dr Özgür Çengel ve ben:))İleride bu kare işime çok yarıyacak diye düşünüyorum.Eğer sizde günün birinde kosgeb için hocamızdan kurs alırsanız Ona Seby fashion deyin.!yeter:))Yani Seby Fashion ismine pek alışamamıştım ama saolsun hocam herkesin kulağına alıştırdı.



Çalışkan öğrenci ben.:)Açıkcası son günler pek bi keyifliydi.O kadar meslek grubunun detaylarını öğrendik."İnsanlar yeterki istesin, herşey olur..!" gördük.Ben ileride alttaki tabloyu manşetlerde görüceğimizi umuyorum:)Gerçi birkaç arkadaşımız yok bu resimde onlarıda bir dahaki sefere eklerim..


Kısacası güzel bir ay geçirdim.Yoğun ve yorucuydu ama inanınki bu kurstan çok şey öğrendim.Kosgeb kredisi alamasamda hem blgimi arttırdım hemde  bu güzel insanları tanıdım buda bana kar kaldı..

Kalın sağlıcakla
Serap büyük yılmazer

2 yorum:

  1. Merhaba Seby,tebrik ederim canım,ben de gidip sertifikamı almıştım. Ama projemi gerçekleştirecek ortamım olmadı malesef... evlendim yaşadığım şehirden uzağa gittim falan.. Umarım sen fikirleri uygulamaya geçirirsin. Ayrıca butik falan mı açmayı düşünüyorsun merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim burcucum üzüldüm senin adına hayır butik değil de butik atölye tasarım atölyeside diyebiliriz:)

      Sil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...