Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Ben geldim..!Neler yaptım?

merhaba arkadaşlar,
Bu sene leyleği havada gören benim evet:)açıkcası bu kadar tatil yapacağımı hiç hesaplamamıştım.Yani aslında bütün işlerim kaldı,çoğu kişiyi geri çevirmek zorunda kaldım özürdilerim.ama kışın yoğunluğunu yazın gidermek iyi geldi..Şimdi tam adapte olma zamanı inşallah..Zaten mübarek ramazan ayına giriyoruz saatler sonra.Rabbim hepimize dualarımızın kabul olduğu bol bereketli bir ramazan ayı nasip etsin inşallah..
Gelelim kısa kısa neler yaptığıma,
Bu tatili sakarya karasu da geçirdim.Annem,kardeşlerimle..Eşim gelemedi ama oda dönüceğimiz gün süpriz yaptı bana geldi onun içinde 2 gün uzattık tatili..aslında 5 günlük tatil oldu 1 hafta.KArasu aslında mecburi gittiğimiz yer çünkü ananem yaşıyor.Ama bu sene ananemin aldığı yazlık ta geçirdik.Hem denize daha yakındı iyi de oldu..
KArasu güzel yerdir..eğlencelidir.Sessiz sakin bir yer değildir yani..
Peki ben ne yaptım.Tatilde olmama rağmen ablamında yanımda olmasını fırsat bilerek balkonda açık havada mis gibi dikiş diktim her fırsatta..Yakalıklar yaptım...


bu arada zaman gazetesi geçtiğimiz cumartesi ekinde yakalıklara yer vermiş ve orada incelik gösterip benide eklemişler yazılarına..çok teşekkürler..
yazıya Buradan bakabilirsiniz...


denizin güzelliğinden faydalandım:)


Ablama da benim bu yazımda giydiğim plaj elbisesi olarak kullandığım pelerinden diktim.Aynı renk ama aksesuarı farklı tabii..Gezinirken kardeş olduğumuz baya bi belliydi:)çok kullanışlı bunlar.Plajdan sonra havlu flan uğraşmıyorsun.üzerine giy evine git..


açıkcası çok foto çekilmedim.nitekim her sene gittiğim biryer nasılsa diyerekten:)aslında hem iş,hem tatil oldu yani..

Hepimize hayırlı ramazanlar..

8 yorum:

  1. ellerinize sağlık hem tatil hem iş negüzel olmuş yaka da çok güzel pelerine de bayıldım ablanızda sizde iyi günlerde giyin inşallah,sevgiler

    YanıtlaSil
  2. gunlukte kullanılabılıyormu? ve fyt ogrenebılırmıyım?

    YanıtlaSil
  3. merhaba.zaman gazetesini yatığı incelik değil,bence başarınızın bir karşılığı.sizi kutluyorum ve ilgiyle takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Değerli blog kullanıcısı sitenizi ve paylaşımlarınızı çok beğendiğimizden Ofis Mobilyaları olarak başarılarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar ve Karasu'ya bende gitmek istedim yakın diye ama gidemedim gerçi kısmet Ramazan çıkışı belki =))Sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  6. büşra katı:teşekkür ederim..sevgiler
    sibel terzi:tabiki günlük kullanabilirsiniz.fiyat için mail atınız

    adsız:çok teşekkür ederim.
    yaşamsal ganimetler:gitmelisin..benim diğer memleketum orasu:)sende..

    YanıtlaSil
  7. cnm yaka çok hoş olmuş elinie sağlık :D yaptığın şeyleri çok beğeniyorum. benm blog daha yeni 1 hafta olmadı blog açmadan önce seni takipteydim zaten :):) Cdm T.Desing'ede beklerim sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. Şu mavi şey :D çok hoş ya kaç metre kumaş gidiyor ona ?

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...