Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

6 Mayıs 2012 Pazar

Derbi maçı maceraları..!Bayanlar maça giderse..?

                                                        Merhabaaaaaaaaaa..!
Güzel ve bol fotolu bir yazı ile karşınızdayım..Malum geçenlerde facebook sayfamda  bahsetmiştim Beşiktaş-fb maçına saha cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar gidebiliyordu.EEee tabiki bende fırsatı kaçırmıyım dedim:)hayatımda ilk defa maça gittim.Birde üstüne derbi olması bal kaymak oldu diyebilirim.Tabiki maç tek başına çekilmezdi,hemen organizasyonu yaptım ve kuzenler,arkadaşlar toplanıp gittik.Bu arada  yakından tanıdığınız canım arkadaşım Feyza'cım da geldi..Çok da güzel oldu..Hazırmısınız?Boool resimle kadın gözünden maç izlenimlerine...
Saha cezalı bir maça gidecekseniz bile (bu konuda hiç bilgi alamamıştım)bilet almanız gerekli.Paralı değil,özellikle stadtan alacaksanız her bir nüfus cüzdanına 2 bilet verilmektedir.Takımınızın sitesinde maç biletlerinin satış yeri ve zamanı yazıyor.Zor oldu aslında bulmamız hemen tükenmişti ama son 15 tane bileti forum istanbul'dan aldırttık hemen.Biletler sağlama alınmıştı..Peki yolculuk?


 Feyza'cım saolsun beni evimden aldı  ve üsküdar'a gittik ama bu tarafta olanlar üsküdar'a vardıktan sonra Kabataş'a vapurlar var.O şekilde stadın önüne varmış oluyorsunuz hemencecik..Neyse;Arabayı park yerine bıraktık ve Kabataş vapuruna bindik.


Vapurdan inerken resimlerimizi çekildik.Diğerleriyle saat 17.00 de stadın önünde buluşmak üzere anlaşmıştık zaten.Maç 20.00 deydi ama 3 saat önceden gitmek gerekiyormuş.Gerçi trafikten gelemeyenleri bekledik yinede ama:)


Kabataş'a varınca hemen sağınıza dönün ve yürüyün stad orda zaten..Tabiki trafik felç..Maç zamanı beşiktaş,dolmabahçe taraflarına arabayla girmek pek akıl işi değil bence ama yinede anlayamıyorum insanlar ısrarla giriyor.

görüldüğü üzere feciiii bir trafik..Neyse stadın önünde ablamla buluştuk,kuzenler gelene kadar çay içelim birde hafif açıkan karnımızı doyuralım dedik.Stad etrafında aslında köfte ekmek ten başka birşey yok diyebiliriz.O kadar fazla ki insan bunların nereden geldiğini sorguluyor.Açıkcası bunca şahibeden sonra nasıl yiyorlar anlamıyorum.Sanırım kokusunun güzelliğinden:)Ablamla buluştuktan sonra büfeye geçtik.Biz tercihimizi çay ve tosttan yaptık...



Biz çaylarımızı içerken  kuzenlerim maviş,sena ve hamiş te geldi.Biletler mavişteydi.getirince bir açıp foto çekilelim dedik.Stada hangi kapıdan gireceğimizi bilemediğimiz için polislere sorduk.Onlar bile maşallah bu kadar kişimi geldiniz dediler:)





Kafamdaki benim maçtan 2 saat önce yaptığım yakalık ..Facebook sayfamda yayınlamıştım.O arada aklıma geldi kafama taktım,hemşire oldum:)tabi sonra yakama taktım merak etmeyin..


                           Görüldüğü üzere herkes siyah beyaz ..Ama ben su yeşilide kattım araya:)


                                       Gülen yüzler,mutlu kalpler...MAça geldik yani eğlenmeye dimi ama..

Feyza'cım çok üşürmüş o yüzden ve bjk ile ilgili birşeyler olsun üzerimizde diye atkı aldık..Ben sıcak sevmem ama o ısıttığını söyledi yanii..




Bizimkiler ayakkabılardan siyah beyaz yapalım derdindeler yine..Ve artık stada girme zamanı..Bizim biletimiz kale arkası yeni tribündeydi..En üst kapılardandı yani.İçeri girerken dışarıdan alınan herşeyi alıyorlar kapıda neredeyse..Kızlar sesini hiç sevmediğim düdüklerden almıştı hepsini aldılar:)ama feyza kaçırmış bir tane..Gerçi çalamadı çok..önümüzde bebek vardı rahatsız olmasın diye..Bozuk paralar kesinlikle alınıyor.Parfümler alınıyor demişlerdi ama benimkini almadılar.dışarıdan su almışsanız ilk konrolde kapağını ikinci kontrolde de şişeyi alıyorlar:)komedi yaa.neymiş içerden alıncakmış herşey vs..Sağsalim girdik stada yerimize yerleştik..


Tv de stad çoook büyük görünürken, o kadar büyük gelmedi bana,ama tv de futbolcular çok kalabalıkmış gibi gelirken de,sahada çok az göründüler gözüme...herkesin stada girmesi beklendi,şarkılar çalınıyor falan filan derken,futbolcular ısınmak üzere çıktılar sahaya..


Çocukluk zamanımda beşiktaşın bütün futbolcularını tanır,kaç gol attıklarını bile bilirdim.O zman Rasim Kara teknik direktör,eğruğrul,sergen flan bjk de futbolcuydu.zaten Rasim kara'dan sonra o kadar futbolcu değiştiki bende bıraktım.Şimdi bir Almeda biliyorum:)Marşları bile bilmiyorum.Gerçi sahada öğreniyorsunuz iki söylemeden sonra..
                 
                             Veeeeeeee bayraklar açıldı...İstiklal Marşı söylendi..Start düdüğü çaldı...


Maçı anlatmayacağım tabiki twitter dan fenerli arkadaşlarım her ne kadar maç bizim desede ilk yarının son dk.attığımız golle anladılar kimin olduğunu:)Ama gol olduğunda ve maç süresince sürekli tezahürat yapmak,süper birşeymiş yaw...Bayıldım ben..Bildiğin stres atmak yani..Gerçi sonrasında boğazlar feciii oluyor ama olsun..


Neyse kısacası maç 1-0 bizim üstünlüğümüzle bitti..Ama hem derbi olması,hem fener için de gs içinde bu maçın önemli olması sebebiyle süper geçti..Sahadan izlemek daha da güzel oluyormuş.Bu arada Bjk nin eminim şansı kadınlar oldu..Biz gittik diye maçı aldılar bence:)



Bu fotoyu koymadan yazıyı bitirmiyim dedim..Ezo gelin ve aşçı maskotları cirit atıyordu..Feyza'ya dedim gel diye..!ilkinde gelmedi sonra geldi ama sanırım onunla olan foto onda.Beni bilen bilir.Eğer bir çılgınlık yapıyorsam,özellikle eğlenmeye geldiysem dibine kadar yaşarım.Utanmam yani..Belki başkalarına göre acaip gelebilir ama ben böyleyim.Tanıyan ve anlayan kişiler de bana uyarlar bir zaman sonra:)


Feyza'cımla kapatıyım dedim..Canım ya belki çok şaşırttım seni:))Ama iyiki geldin..
Bu arada Feyza'ya da söyledim, maçı alırsak yaptığım bu yakalığı takipçilerime hediye edicem demiştim.Onun çekilişi bir dahaki postta olucak inşl.
Evet önümüzde bjk-ts maçı var.Yine inönü'de ve yine ücretsiz..Biz bir daha gidelim diyoruz.Belki bu sefer daha çok kişi gideriz..İnanın böyle şanslar olması çok güzel spor adına..Kadınların olması sebebiyle,hiçbir rahatsızlık duymadım.Arada küfür de oldu ama ben bip bip dedim oldu bitti.Girişte de çıkışta da sıkıntı yaşamadık..Walla bravoooooooo..!Özellikle kendi takımım olduğu için çarşı kadınlarını daha sık maça davet ediyorum..Erkekler küfür etsin,ceza alsın, beşiktaş hep biz gidelim diyesim var yani:)
Umarım keyifle okudunuz..Kalın sağlıcakla..!



6 yorum:

  1. Keyifle okudum :)
    Maçı stadda izlemenin tadı başka birde kalabalık gitmişsiniz maşAllah daha eğlenceli olmuştur :)
    Bencede erkekler mümkünse hep ceza alsınlar maç izlemenin tadını birazda bayanlar yaşasın :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. wuhuuu :)) süpersiniz hanımlar :)) 2003 100.yılnda ben de gitmistim gs-bjk derbisine :) hala biletim durur :)) 9 yıl geçmiş aradan ama dün gibi hatırlıorm :)) haha :) çarşı unutulmaz. sevgileeerr :))

    YanıtlaSil
  3. hiç maça gitmedim ama bu yazıdan sonra ilk maça bende gitmek istiyorum hep ceza alsınlar yaa :)

    YanıtlaSil
  4. wow :)) ne iyi etmissiniz gitmekle! Hem besiktasa destek olup kazanmasina vesile olup, bizim ekmegimize yag sürdünüz :))(gs ye yani)
    Güzel bi gün gecirmissiniz belli resimlerden! ;)

    YanıtlaSil
  5. yasemin: dimi ama bencede hep ceza alsınlar:)
    maral::))çarşııııııı
    şantiyenin gülü:bencede..
    nazan:güzeldi..evet gs sayemizde şampiyonluk adayı:)aman yeterki o olsun

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...