Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

27 Şubat 2012 Pazartesi

biri hem oscar,hem 2012,hem kırmızı halı mı dedi?halı kıyafetleri:))

ho ho hooooo selam olsun herkese:))
yeni bir haftaaaa..Amaaaan dün ne kadar güzel bir hava vardı.Bizde modanisa toplantısındaydık:))bugün kasvetli ayrıca çok kötü bir rüya gördüm hala etkisindeyim ama enerjimi toplamaya çalışıyorum..Dün gece malum oscar töreni vardı.Beni ve birçok kişiyi kimin hangi ödülü kazandığı değil kırmızı halıdaki kıyafetleri ilgilendiriyor biliyorum..ayrıca hangi tasarımcı yapmış,kim giymiş isimlerin önemi yok kıyafeti görelim yeter diyosunuz onuda biliyorum:))birçok kişi zaten böyle bir post hazırlayacak orada detayları da görebilirsiniz onuda biliyorum:PP ne kadar çok şey biliyorum ben :))neyse bi başlayalım da hallederiz gerisini:))


Öncelikle en beğendiklerimle başlıyorum..üstte görünen emma stone nun  elbisesi  için herkes hediye paketi flan demiş ama ben fiyonk seviyorum yaaa..rengide modeli de bence gayet güzel..tesettüre rahatlıkla uygularım ben bunu:)


Gwyneth Paltrow  bu kadının ne giydiğini beklerim her ödül töreninde ..ya benim çok hoşuma gitti ne kadar zarif olmuş öle..Üstündeki bence süper bir detay pelerin görünümlü ceket..gizemli olmak için yapılmadı yani:))
bu arada sizinde dikkatinizi çekiyormu bilmem ama hollwood tesettüre yakın giyinmeye başladı son 3 senedir..Önceden açmak modaydı,şimdi kapamak..eeeee göster göster nereye kadar,gizem gerek:)misal;


Judy greer tam tesettür kıyafeti girmiş..bi şal tak yeter modunda yani:))detayları da beğendim..


eeeee elie saab tasarımı olmassa olmaz..su yeşili elbisenin rengi bence bu kadına gitmesede elbise ufak dokunuşlarla bizlere uygun hale gelir kesinlikle..burada tabiki kumaş konuşuyor..

 Angelina jolie nin bacak gösterme sebebini anlayamasamda yine siyah ama önünde detaylar olan (görünmesede) bir elbise tercih etmiş..gerçi derin yırtmacı olsada :))

 Jeniffer lopezin kıyafetini beğenmedim..daha da kilolu göstermiş bence..


Biz sadece nişan yada düğünde kabarık etekleri olan abiye giyebiliyoruz ama bu ünlüler ödül törenlerinde de giyebiliyorlar...Penelope cruz yine asil duruyordu yanii..


bu kızımız natalie portman  puantiye tercih etmiş...anne oldu hala çocuk..:)siyah giyseydin be yeewrim kuğu gibi olurdun..basit bir elbise..


Ve cameron diaz gerçekten bu kadına sarışın olsada açık renkler çok yakışıyor yaa...elbisesi de gayet güzeldi...

sandra bullock da sade takılırım ama aksesuarlarım konuşur demiş..elbise hoş diyebilirim ama zevk meselesi tabikiiiiiiii..
vs.vs.vs düşünüyorum da bizim ödül törenlerinde boya kutusuna düşmüş gibi makyajlar,karnaval kostümleri gibi kıyafetler giyilirken ve biz bu kadar yurtdışı kırmızı halı kıyafetlerini yayınlarken,bizim ünlüler hiç mi bakmıyor bunlara?ne kadar  sade ve yeteri kadar giyiniyorlar bu yabancılar..Nedir bizdeki bu güzel olmak için abart modu anlayamıyorum..geçti artık o devirler millet,artık sadelik modaaaaaa:))güzel oluyum derken aynı anda hem hem göğüs dekoltesi,hem sırt dekoltesi,hem bacak dekoltesi bide üstüne taşlı abart bir renkte kumaş ooof diyorum ya ..ne kadar göz yorucu ve rüküş..çok söylendim heralde:))neyse soruyorum sizce de öyle değil mi?benmi abartıyorum:((
hadi kalın sağlıcakla...


7 yorum:

  1. Şu tesettüre uygun kıyafet giyinen ünlülerin photoshop'la kapanmış hallerini görmeyi çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Şu tesettüre uygun kıyafet giyinen ünlülerin photoshop'la kapanmış hallerini görmeyi çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. canım arkadaşım mine photo shopta yapıyor ama gelinlikleri belki böyle birşey istersen yapar :)http://www.facebook.com/pages/Minenin-Yeni-Hayat%C4%B1/282977768390736

    YanıtlaSil
  4. angelinadaki ne biçim bir poz öyle, herneyse sayende bizde şöyle bir göz attık kıyafetleri. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Yavrum Serap :D Güzel bir derleme olmuş, ilk kırmızı halı görüntülerini sende gördüm böylece. Lütfen, Natalie'me laf yok. Beni pek etkileyen bir kıyafet olmadı bunlar arasında...

    Şantiyenin gülü, Serap'ın da dediği gibi ben kapatıyorum kolları, bacakları vs. Hatta Serap, bir ara sana göstermem lazımdı bunu, unutturma.

    YanıtlaSil
  6. :))minecim unutturmam merak etme:))
    mehtap :teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. O ilk kıyafet ne öyle. eridim yani o kadar

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...