Tüm sorularınız için;"sebyfashion@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)

11 Şubat 2013 Pazartesi

Aysha Dergisi Blogger Etkinliği..!

merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta pazartesi günü Aysha Derginin bloggerlarla etkinliğini facebook sayfamda paylaşmıştım.Yazım biraz geç oldu çünkü hala hastayım.Kusurabakmayıns:)

Öncelikle güzel bir gün olacağı belliydi.ama beklentilerimden daha güzel geçti açıkcası:)2 ay öncesinde bir dergi çıkmıştı Aysha..!Hatta çıkmasına 3-4 gün kala Twitter çalkalandı bir anda nedir bu Aysha ? diye ..Sonradan öğrenildi ki muhafazakar yaşam dergisi yepyeni bir anlatımla Aysha..!Bende merak içerisinde olanlardandım tabikii.Bazı şeylerde klasik olmayı severim.yani kahvemi alıp,köşeme oturup dergimi de elime alıp sakin sakin bir sonraki sayfayı merak ettirecek yazılar ve resimler görmek.Bunu genelde burda dergilerimle yapıyorum tabii, ama onların haricinde okuduklarıma  1 dergi  daha ekledim.Peki neden ?




Nedenini aşağıda yazdım ama öncelikle mekandan bahsetmek istiyorum.Mekan Taş Kahve Emirgan idi.Servisi ve elemanları çok güzeldi.Ayrıca,




şu manzara eşliğinde kahvaltı,bir de hoş sohbet eklenince  zaten muhteşem olmaz mı? :))




Etkinlikte sık sık görüştüğümüz canım blogger arkadaşlarım vardı.Feyza,Serra,Nurjan,Aybike,Rukiye,Zehra..
Aslında zehra görgülü arkadaşım da katılacaktı ama işi çıktı gelemedi:(oda olsa full kadro süper olacaktı..







Peki Aysha dergiye gelirsek,Önermek haddime mi bilmem ama  kesinlikle öneriyorum.:)Çünkü her anlamda kaliteli insanlar bir araya gelmiş ve iyi bir iş çıkarmışlar.

''Aysha Dergi’nin en önemli farkı, ekibinin yayıncılık tecrübesine sahip kişilerden oluşması. Derginin köşe yazarları arasında Ümit Meriç, Nevval Sevindi, Hasan Kaçan, Emel Acar gibi isimler de var.  '' (zaman gazetesinden alıntıdır)

Zaten demek istediklerimi zaman gazetesi yazarı Esra keskin demir anlatmış..Yazısı için buraya bakabilirsiniz..

Benim detaylarım ise,

Yemek sayfaları sevgili zeynep'e ait ve çok tatlı bir insan kendisi maşallah.Birebir sohbet ettiğimizde de bunu daha iyi anladım:)Yemek yapmayı nasıl sevdiğini anlatırken kendimi gördüm:)bende dikiş dikmeyi anlatırken böyle heyecanlı oluyorum.Ürünler farklı olsada üretmenin heyecanı başka tabii.


Derginin Stil editörü aslında bir çoğunuzun da bildiği ve takip ettiği  Hülya Aslan.Daha önce bu yazımda da görüştüğümüz ,Samimi ve sıcak sohbeti olan,güzel fikirler sunan,hanım hanm bir arkadaşımız.Yolunun açık olduğu belli.Çok güzel çalışmalar bekliyor bizleri sayesinde ..




Moda editörü,Kübra Tekin..Kübra ile ikinci bir araya gelişimiz ama hala fırsat bulup tam anlamıyla konuşamadık.Ama dergiden ve blogundan takip edebilirsiniz.Stil önerilerini kesinlikle dikkat edilecek türden:)

Benim için ayrıca, tanıdığıma çok sevindiğim Hazal Yazan.Aysha dergide gezdiği ülkeler,şehirler le ilgili notlarını yazıyor ve çok güzel  detaylar var.Anlatım dili ve görsellerine bayıldım açıkcası.Ayrıca kendisi yine Aysha dergisinin köşe yazarlarından Prof.Dr.Ümit Meriç'in (ki ben çok severek takip ederim sayın Ümit Meriç hanımefendiyi) kızı.



Gördüğünüz üzere gerçekten işini seven,ve profesyonel anlamda yayıncılık yapmış,ayrımcılık yapmayan güzel insanların bizlere sunduğu bir dergi.Kesinlikle içerisinde size hitap eden birçok şey bulursunuz diye düşünüyorum.Nitekim dergiyi eve getirdiğimde eşimin bile ilgisini çeken detaylar ve yazılar oldu.

Peki siz bir dergi de daha fazla ne görmek istiyorsunuz?Ne görmek hoşunuza gitmiyor?Paylaşın bayanlar:)Bizlerde iletelim.

Hoş sohbetin ardında,mekanın terasına çıkıp bol bol resim çekildik.


 Serra,nurjan ben...yine yerimde duramayan ben.:))

Nurjanımızın  güzelliğine bin maşallah diyelim.Hayırlısı ile kucağına alsın inşl.




Ayrıca sonay'cığımada maşallah..!burda da bebişleri yokluyorum:P Topluca herkese maşallah:)



Hamilelerinde stili olduğuna en büyük delil..!nurjanın haberi bile yoktu bu resimden:)çok tarz olduğundan paylaştım..

Etkinliği düzenleyen aysha dergisine çok çok teşekkürler.Nazik hediyeleri için de tabiii..


Ayrıca Şal evi sahibelerinden Reyhan hanım'a da çok teşekkürler.Birebir çok sohbet edemedik ama başka bir sefere dedik artık:)  çok hoş bir şal hediye ettiler saolsunlar.


son olarak sosyal alanda firmaların, bloggerlara yönelmesinin iyi yönde atılmış  bir adım olacağını hep söylemişimdir.Nitekim öyle olmasa bu güzel etkinlikler gerçekleşmezdi..

Fikirleriniz benim için önemli..!Yorumlarınızı bekliyorum.
Kalın Sağlıcakla..!

Serap Büyük Yılmazer






11 yorum:

  1. aynı buluşmayı farklı ağızlardan okumak hoşuma gitti.hepinize maşallah ,bende olsaydım orda keşke :(

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir buluşma olmuş...
    hepiniz ayrı ayrı şıksınız...

    YanıtlaSil
  3. harika gözüküyosunuz, çok güzel bir buluşma olmuş.
    hele senin doğallığın ve sıcaklığın ekrandan bile geçiyor insana :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim güzel bakışınız için:)

      Sil
    2. 23 şubatta Anadolu yakasında bir buluşma yapıyorum. sizleri de beklerim. mekan henüz kesinleşmedi. en kısa zamanda blogda duyuracağım. güzel buluşmalara imza atıyorsunuz, bizim buluşmamıza da renk katmanızı isterim deneyimli bloggerlar olarak. hem de tanışmış oluruz, gelecek olanların hemen hemen çoğunu ben de tanımıyorum sadece yorumlaştığım kişiler. görüebilmek dileğiyle, sevgiler...

      Sil
  4. Serapcım beni hatırlaman ne hoş :) Çok teşekkür ederim. Orada olmayı çok isterdim. Genelde önemli olmadıktan sonra davetleri reddetmiyorum. Ama Bursa'dan ailem gelince onları bırakmam çok hoş olmayacaktı. Organizasyondan da bir önceki gece haberdar oldum, sanırım yanlış bir mailden davet edilmişim. Vel hasıl bir dahaki buluşmaya bakar artık tam kadro olmak. Çok öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. Nurcan hanım hamile olduğu halde topuklu bir ayakkabı giymiş sizce bu doğru mu ?

    YanıtlaSil
  6. Serapcım güzel yayının ve düşüncelerin için sonsuz teşekkürler.. Yüreğine Sağlık :)Seni tanıdığım için mutluyum, buluşmamıza da renk kattın.. Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. olamaz şuan o kadar kıskandım ki o buluşmada bende olmalıydım :( umarım bir daha ki buluşmada tanışırız.(:

    YanıtlaSil

Doğru yada yanlış bütün yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum...Ve yazdığınız için teşekkür ediyorum..sevgiyle kalın...

Bunlarda ilginizi çekebilir..!Bi bakın bakalım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...